2777
2789
عنوان

خانوما دلیل نینی سایت اومدنتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 33 پست
دقیقا همینه ، اینستا نمیرم ولی اینجا همش میام الا ساعاتی که سرکار باشم

خیلی خوبه برامن

انشالله براتوام خوب باشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینجا هم دوستی ندارم

چطور نداری با همشهری های خودت دوست شو... تاپیک زیاد شزکت کن نظر بده اینا...ما چند نفر اینجا خیلی دوست و صمیمی هستیم همیشه ی تاپیک بزنیم هر کدوم از بس حرف میزنیم میخندیم ک میره پربازدیدا

daigo.ir/secret/11999473004 هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

منم هیچکس تو دنیا ندارم باش بحرفم تو خوبه نامزد داری

عقدیم اما دور از هم ، شرایط ازدواجمون جور نشد عقد طولانی و زندگی سخت ، خیلی دپرسم ، یک هفته هست انگار دنیا رو سرم خرابه

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

خیلی خوبه برامنانشالله براتوام خوب باشه

چی اذیتت می‌کنه که دلت میخواد سرت گرم باشه؟ تنهایی یا چیز دیگه ای؟

نمیدونم اینجا فکرم مشغول میشه اصلا نمیفهمم زمان چطور میگذره از بعضیا انرژی مثبت میگیرم درددل میکنم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

تنهام، از تنهایی

و اینجا تنها جمع دخترونه ایه که دارم و دوسش دارم، حس امنیت میده 

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
بخاطر شرایطی که گفتی داری در اون محیط کوچک فامیل های منفی و....

ببین یه حس منفی میگیری ازشون که خدا شاهده فقط یکبار بری پیششون تا حداقل دوهفته حالت بده از حرفا و غیبتا و کنایه ها ،اصلا انگار مریض میشی یهو 

چی اذیتت می‌کنه که دلت میخواد سرت گرم باشه؟ تنهایی یا چیز دیگه ای؟

تاپیک اولمو بخون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بخاطر شرایطی که گفتی داری در اون محیط کوچک فامیل های منفی و....

مثلا من می‌خوام عروسی کنم چند وقت دیگه ،الان عقدیم و خب وضع مالی شوهرم خوب نیست یعنی میشه گفت ورشکست شد توی پروژه ای و نتونستیم طلا بخریم هنوز و مثلا فامیلمون یکیش ۶ میلیارد طلا داره هی می‌پرسه راجب طلای عروسی و ...