2789
عنوان

گرایش دوستم

161 بازدید | 14 پست

خانما به نظرتون آدم های همجنسگرا کثیفن؟ مثلا اگر بفهمید دوستتون همجنسگراست هنوز باهاش دوست میمونید؟ ۱۸ ساله دوستیم جای خواهر منه واقعا فکرم درگیره😭🙁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همجنسگرایی تو حیواناتم هست ،منتهی بعضیا از نظر فیزیکی دخترن از نظر هورمونی مرد و بعضی موقعا ذهنیه تو بعضیا هم موقته  من دوست میموندم قرار نیست همه چی دوستم طبق خواسته من باشه حیفه دوستیت خرابش نکن 

چقدر راحت همجنسگرايي رو رواج ميديد. 

بعد نيست سرگذشت قوم لوط كه تو قران هستش رو بخونيد. 

خدا به افكارتون رحم كنه. راست ميگن اخرالزمانه

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

متوجه منظورم نشدید

متوجه منظور من شما نشدید 

اکثر مردا و یه درصدی از خانم ها گرایشاشون دروغی یا اصلا سطحی هست

خیلیا باهاشون صحبت کردن به شدت بعد ها پشیمون شدن 

و با استفاده از همین گرایش و گرفتن کارت شناسایی به عنوان زن اذیت و ازار دادن به زن ها و بچه ها

نمونش مردانی که با تعغیر جنسیت وارد رشته ورزشی بانوان میشن و به خاطر توده بدنی و ذات مرد بودن اجهاف نوی حق خانم ها میشه مسابقات عادلانه و برابر نیست

بله تموم میکنم. دوست ندارم با کسی که انحرافات اخلاقی به این وحشتناکی داره دوست باشم

کمک عموتون رسید.(میناب_صد و شصت و هشت فرشته) .هرگز وطن فروشیتون رو فراموش نمی کنیم...... رهبرم داغت هنوزم باورم نمیشه؛ ایراندوست ترین آقا💔🇮🇷