2777
2789
عنوان

یعنی همه ی مرد ها خیانت میکنند🙁🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 2920 بازدید | 186 پست
ای بابا خیلی ناراحت شدم. خدا به دلت صبر بده

صبر داده که دارم این زندگی رو تحمل میکنم با فهمیدن این چیزا هنوز سرپام. قبل دوستی با اون زنه زندگیمون روبه راه بود حواسش بهمون بود همه جوره ولی با اون زنه دوست شد کل وقتش و پولش و عشقش و حواسش رفت پی اون زنه. انگار کور وکر شده بود تا لو رفت چشاش وا شد. پشیمون شد😏😏

میگه اون آدم کثیف مرده. میخام دوباره زندگی کنم براتون جبران کنم میگه احمق بوده عوضی بوده خر بوده قدر زندگی و بچه هاش نمیدونسته. فکر کرده من خرم نمیدونم از ترس در به دری انقدر رام شده 😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه مردا تو موقعیتش نه نمیگن

شما به شدت وقیح هستی  نه صادق

کی گفته همه مثل شما هستن؟ کافر همه را به کیش خود پندارد

تاپیک های اینجا همه سره کاری یه مشت بچه مدرسه ای تخیلاتشون رو می‌نويسن خداروشکر هیچ کدوم از مردهای اطرافم ندیدم خیانت کنن جز یه تعداد معدودی 

پس خیلی زرنگن دمشون گرم

آدم هر جور خودش باشه همه رو میبینه این ثابت شده ست 

متاسفانه شما خودت خرابی اگه نبودی تو سایت زنونه چه غلطی میکردی

در ضمن مردهای نزدیک من یعنی پدر من پدر همسرم برادرهام برادرهای همسرم،دامادمون،دایی ها عموها خداروشکر ما تو این همه سال چیزی ندیدم بلاخره دستشون رو میشد

۲۰ ساله با بچه😶

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

تو اینو ببین چقد زن خراب داریم ک با همه ای ک میگی میریزن رو هم !!

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

خب اینطوری که میگی پس همه زنها هم خیانتکارن؟ 

چون این مردا با همجنس خودشون که خیانت نمیکنن 

همون اندازه که مرد هرزه هست زن هرزه هم هست

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚