2777
2789
عنوان

یعنی همه ی مرد ها خیانت میکنند🙁🙁🙁

2920 بازدید | 186 پست

اینجاکه همه شوهراشون خیانت میکنند حتی اون ادم حسابیا

توی اطرافمم که خیلی دیدم بخاطر یه دختر دیگه ول کردن پاتنرشونا

حتی یکی از دوستام20سالشه یه بچه هم داره ولی برای خیانت داره جدا میشه😑

خودمم برای اولین بار وارد رابطه شدم تهش بهم خیانت کرد

واقعا دیگه داره باورم میشه پسرا لاشین همشون😑🥲

🍓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه که نه ولی ۸۰درصد الان همینن

بعضیاشون فقط هنوز لو نرفتن

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

وای منم این قضیه شده فوبیا برام .رابطه م الان عالیه هیچی هم ازش ندیدم تو این یکسال و نیم ولی گاهی انقدر به این فکر میکنم که بعد ازدواج ممکنه مثل بقیه مردا بشه و خیانت کنه که حس میکنم حتی روی رابطه م با خودشم تاثیر میذاره انقدر ازش عصبی میشم 

تا زمانی که زن‌های خراب و مردهای خراب تو جامعه هستند وضعمون همینهمرد که تنهایی نمی‌تونه خیانت کنه با ...

دقیقا 

یعنی به همون نسبت یا حتی بیشتر، زن خراب تو جامعه هست.

ولی خانوما عادت دارن ننه من غریبم دربیارن

نه عزیزم اینطور نیست ولی تو جامعه ای که خانوما بی حجاب بشن پوشش های زننده داشته باشند ساق پاشونو بیر ...

خوبه که نداشتن شعور و خودکنترلی مردا رو می‌ندازید تقصیر زنا و شیطان. آخه می‌دونی زنا شیاطین هفت عالمن و موی سرشون جهانی رو دگرگون می‌کنه ولی مردای بیچاره اینقدر ساده و مظلوم هستن که ساق پا می‌بینن از خود بی‌خود می‌شن و از غالب انسانیشون خارج می‌شن و شبیه حیوان رفتار می‌کنن. فقط من نمی‌دونم اگه اینطوریه واقعا چرا اسلام عقل زنا رو نصف مردا می‌دونه که اونم انشاالله خداوند حکیم می‌دونه.

.She's somebody , not some body.  

به ازای هرمردخراب یه زن خراب هست اگه زن پانده مردنمیتونه خیانت کنه

بعد مثلا زنه ندونه مرده متاهله چی؟

باور کنید اگه جای تقصیر زنا انداختن این خیانتا یقیه مردا رو می‌گرفتید الان جرات نداشتن خیانت کنن ولی می‌کنن و خیالشون راحته که ازشون دفاع می‌شه که نه ببین زنه خراب بود. زنه به همسر اون مرد تعهد نداده ولی مرده داده

.She's somebody , not some body.