2777
2789
عنوان

وای مخم پوکید

178 بازدید | 12 پست

بچها مادرشوهرم مغزمو خورد خیلی پر حرفه ی ریز حرف میزنه وحوصله سر بره بخدا از ساعت پنج و نیم تااللن ی ریز فک میزنه .کلافم کرد 😢😨

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉
حتما تنهاست 😩

پیش من زندگی میکنه ...بخدا م5زمو تیلیت کرد

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمورد چی؟

همه چی .راجب کسای میگه اصن نمیشناسمشون .مخمو خورد دلم میخاد سرمو بکوبم تو دیوار

مادرشوهر منم تا منو میبینه تمام درداش و بدهیاش یادش میافته 

ی بار داشت حرف میزد پشتش ب من بود و سر سینک بود همینجوری داشت حرف میزد من روم نشد وسط حرفش بگم دستشویی دارم بلند شدم رفتم .برگشتم دیدم همچنان دارع حرف میزنه😂😂😁😂

اصلا نفهمید رفتم و اومدم😂😂

اتفاق خوب زندگیم بیافت... قول می دهم جای تمام دستهای دنیا..بگیرمت..💔
حتما از گذشتش که عروس خوبی بوده میگه خخخخخخخ

خخخخ.اینم میگع از ترسش خودمو حبس میکنم تو اتاق خیلیییییییییییییی پر حرفه

مادرشوهر منم تا منو میبینه تمام درداش و بدهیاش یادش میافته  ی بار داشت حرف میزد پشتش ب من بود ...

خخخخخخ .منم همینطوریم .کلافم کرده 

مادر شوهر من بیشتر از بدی های جاریاش تعریف میکنه خدای خیلی توی زندگیش سختی کشیده گاهی دلم براش میسوزه 😔

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼