فریما______ مدیر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 2212 عنوان خرید عید🎈🎀 | مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 103 پست بچه ها کیا امسال خرید عید نمیکنین؟پ.ن: اگه قراره لباس نخرم معتقدم مهمونی و عید دیدنی هم نباید برم فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟! امروز | 13:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khfdjkln عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 9122 ۲ ۳ ماه پیش خریدم چون حوصله ندارم تو شلوغی برم بازارهم خودم هم برا همسرم وبچهام خریدم وتمام
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 2212 بنده🖐طبق تفکرات دیشبم، نهایت پارچه میخرم یک مانتو میدوزم و روش رو گلدوزی میکنم. نشد هم همون لباسهای ... بسلامتی فکر خوبیه فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
تاپاجا عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 4257 مگه امسال عید معنی میده دلم برای کسب کارها میسوزه متاسفانه وضعیت اقتصادی خوب نیست ولی خدا کریم کاش میشد اینجا فیلم فرستاد تا من فیلم میگرفتم از لحظه های آخر سال که ببینید مردم با چه شور وذوقی خرید میکنن بالاخره زندگی همیشه جاری با غم ما واینمیسته وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 2212 چرا نباید بخری اونوقت؟ امسال اولین سالیه که بعد چندسال ماه رمضون دیگه تو عید نیست و میشه رفت دیدن فا ... یه قرون ته حسابم نیست از طرفی دل و دماغشو ندارم فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
آتوسابانو عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 7194 هیچ وقت جز بچگی دنبال خرید عید نبودم هر زمان آدم نیاز داشته باشه باید بخره زمان نداره خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 2212 هیچ کوفتی نمیخرم منم همینطور💔 فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
بهارجوووووووون عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 3684 بازم میگم امسال عید قراره عید خوبی بشه بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش
تاپاجا عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 4257 بخدا من خیلیهارو میبینم در تلاطم عیدن، انگاری فقط من بی پولم.... اخه همیشه عید که نباید خرید کلی کرد من عاشق عیدی دادن وجا عیدی وخریدای ساعت های پایانی سالم گاهی حتی یه روسری فقط وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 2212 من نمیخرم جایی هم نمیرم مثل سالای قبلامیدوارم فامیل هم نیان که روی نحس شونو نبینم😊 مجردی یا متاهل؟ فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!