2777
2789
عنوان

وای مخم پوکید

178 بازدید | 12 پست

بچها مادرشوهرم مغزمو خورد خیلی پر حرفه ی ریز حرف میزنه وحوصله سر بره بخدا از ساعت پنج و نیم تااللن ی ریز فک میزنه .کلافم کرد 😢😨

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉
حتما تنهاست 😩

پیش من زندگی میکنه ...بخدا م5زمو تیلیت کرد

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمورد چی؟

همه چی .راجب کسای میگه اصن نمیشناسمشون .مخمو خورد دلم میخاد سرمو بکوبم تو دیوار

مادرشوهر منم تا منو میبینه تمام درداش و بدهیاش یادش میافته 

ی بار داشت حرف میزد پشتش ب من بود و سر سینک بود همینجوری داشت حرف میزد من روم نشد وسط حرفش بگم دستشویی دارم بلند شدم رفتم .برگشتم دیدم همچنان دارع حرف میزنه😂😂😁😂

اصلا نفهمید رفتم و اومدم😂😂

اتفاق خوب زندگیم بیافت... قول می دهم جای تمام دستهای دنیا..بگیرمت..💔
حتما از گذشتش که عروس خوبی بوده میگه خخخخخخخ

خخخخ.اینم میگع از ترسش خودمو حبس میکنم تو اتاق خیلیییییییییییییی پر حرفه

مادرشوهر منم تا منو میبینه تمام درداش و بدهیاش یادش میافته  ی بار داشت حرف میزد پشتش ب من بود ...

خخخخخخ .منم همینطوریم .کلافم کرده 

مادر شوهر من بیشتر از بدی های جاریاش تعریف میکنه خدای خیلی توی زندگیش سختی کشیده گاهی دلم براش میسوزه 😔

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼