2777
2789
عنوان

تولدت مبارک اجی گلی خودم ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 108 پست
دردت لیلای من به قلبم میاد .مگه خودت تو این چندسال رفاقت مجازی برام کم گذاشتی؟؟ هر جا بودم و رفتن کن ...

قربونت برم من 😍 

آره نسبت به معرفتی که تو داری من کاری نکردم تو خود خود معرفتی ❤️ 

بوس و بغل برات اجی گلی خودم ❤️ 

خوب نشدی لیلا جونم🥲بخودت برس از لیلا فقط یدونه هستا 😍😍قلب خواهری خیلی سوپرایز شدم حسابی کاش میشد ...

تقریباً دارم بهتر میشم سرفه هام کمتر شده، دیشب خیلی بی حال بودم ولی امروز بهترم🥰 ممنون بفکرمی عشق دلم ❤️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم خدا رو شکر برای من که همیشه خراب بود هیچ وقت موقع تگ برای من آب نشدی خدا نکنه حیفی💝خود نی‌ ...

البته من تونستم تگت کنم، ولی اوایل تگ نمیشدی، 

اتفاقاً اینم ذخیره بود گوشیم رو عوض کردم باعث شد رمز فراموش بشه و این مشکل پیش اومد ، آره البته کاربر سارا بپرس اینو گفت ، یه آپشن جدیده که اضافه شده به این سایت 

خوبه پس ارزش رو داشت گفتم من با تاخیر گفتم ناراحت میشه به یادش نبودم 😥🙄

نه اتفاقا سورپرایز خاصیتش همینه زمانی که توقع نداره طرف مقابل 😂 

تو که ثابت شده ای مانا دوست داره خیلی‌ 😍 البته نه فقط مانا منم خیلی‌ خیلی‌ دوست دارم 🥺

تقریباً دارم بهتر میشم سرفه هام کمتر شده، دیشب خیلی بی حال بودم ولی امروز بهترم🥰 ممنون بفکرمی عشق د ...

خداروشکر فدات شم مگه میشه بفکرت نباشم بامرامم🥰😍

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

البته من تونستم تگت کنم، ولی اوایل تگ نمیشدی، اتفاقاً اینم ذخیره بود گوشیم رو عوض کردم باعث شد رمز ف ...

وای ابجی منم امتحان کردم دیدم نوشتی تو تونستی دیدم منم تونستم تگت کنم😂😂😍😍

توی ایمیلیت میگشتی توی ذخیره های رمز هم میاره رمزها رو اگر ذخیره رو زده باشی گوگل خودش سیو میکنه

تازه رو نمیدونم🙄 ولی من از قبل توی گوگل سیو میکردم الان هم با رمز گوگل میام تو 🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نه اتفاقا سورپرایز خاصیتش همینه زمانی که توقع نداره طرف مقابل 😂 تو که ثابت شده ای مانا دوست داره خی ...

اره درسته

عزیزین که شما دو نفر دل به دل راه داره منم دوستتون دارم 😍🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪