2777
2789
عنوان

تولدت مبارک اجی گلی خودم ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 108 پست
دردت لیلای من به قلبم میاد .مگه خودت تو این چندسال رفاقت مجازی برام کم گذاشتی؟؟ هر جا بودم و رفتن کن ...

قربونت برم من 😍 

آره نسبت به معرفتی که تو داری من کاری نکردم تو خود خود معرفتی ❤️ 

بوس و بغل برات اجی گلی خودم ❤️ 

خوب نشدی لیلا جونم🥲بخودت برس از لیلا فقط یدونه هستا 😍😍قلب خواهری خیلی سوپرایز شدم حسابی کاش میشد ...

تقریباً دارم بهتر میشم سرفه هام کمتر شده، دیشب خیلی بی حال بودم ولی امروز بهترم🥰 ممنون بفکرمی عشق دلم ❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم خدا رو شکر برای من که همیشه خراب بود هیچ وقت موقع تگ برای من آب نشدی خدا نکنه حیفی💝خود نی‌ ...

البته من تونستم تگت کنم، ولی اوایل تگ نمیشدی، 

اتفاقاً اینم ذخیره بود گوشیم رو عوض کردم باعث شد رمز فراموش بشه و این مشکل پیش اومد ، آره البته کاربر سارا بپرس اینو گفت ، یه آپشن جدیده که اضافه شده به این سایت 

خوبه پس ارزش رو داشت گفتم من با تاخیر گفتم ناراحت میشه به یادش نبودم 😥🙄

نه اتفاقا سورپرایز خاصیتش همینه زمانی که توقع نداره طرف مقابل 😂 

تو که ثابت شده ای مانا دوست داره خیلی‌ 😍 البته نه فقط مانا منم خیلی‌ خیلی‌ دوست دارم 🥺

تقریباً دارم بهتر میشم سرفه هام کمتر شده، دیشب خیلی بی حال بودم ولی امروز بهترم🥰 ممنون بفکرمی عشق د ...

خداروشکر فدات شم مگه میشه بفکرت نباشم بامرامم🥰😍

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

البته من تونستم تگت کنم، ولی اوایل تگ نمیشدی، اتفاقاً اینم ذخیره بود گوشیم رو عوض کردم باعث شد رمز ف ...

وای ابجی منم امتحان کردم دیدم نوشتی تو تونستی دیدم منم تونستم تگت کنم😂😂😍😍

توی ایمیلیت میگشتی توی ذخیره های رمز هم میاره رمزها رو اگر ذخیره رو زده باشی گوگل خودش سیو میکنه

تازه رو نمیدونم🙄 ولی من از قبل توی گوگل سیو میکردم الان هم با رمز گوگل میام تو 🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نه اتفاقا سورپرایز خاصیتش همینه زمانی که توقع نداره طرف مقابل 😂 تو که ثابت شده ای مانا دوست داره خی ...

اره درسته

عزیزین که شما دو نفر دل به دل راه داره منم دوستتون دارم 😍🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪