2777
2789
عنوان

تولدت مبارک اجی گلی خودم ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 108 پست
بخدا بدون تعارف میگم انعکاس خودته 💋🌸😍کم کم آشنات میکنم قلبم@mary2772 @دختران_تابستان @مامان،مهد ...

وایی قربونت برم عزیزممم🥹❤️❤️

خیلیی محبت داری عروسکم❤️🥹

جرا اونی رو که اول تک کردی

ایشون رو میشناسم فقط اسم و ایناش رو نمیدونم ولی باهاشون صحبت کردم❤️❤️

@لیلا_70‍ عشقم پیوی نی نی یار برو تگت و درست کن @مامان،مهدیار فداتون بشم عشقای من خیلی خیلی دوستون ...

زنده باشی قشنگم منم خیلی دوست دارم خواهر گلی 😘😘😘الهی سالیان سال عمر با عزت داشته باشی 

تی بلا مبسر خاخور جان 😍

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا بدون تعارف میگم انعکاس خودته 💋🌸😍کم کم آشنات میکنم قلبم@mary2772 @دختران_تابستان @مامان،مهد ...

ای جانم یه دوست جدید 😍😍 

@دلاخوشگله  

خوشبختم از آشناییت عزیزم 🤗🤗خوش اومدی به جمع ما 

ای جانم یه دوست جدید 😍😍 @دلاخوشگله خوشبختم از آشناییت عزیزم 🤗🤗خوش اومدی به جمع ما

سلام عزیزدلم خوبی قشنگم؟❤️❤️

همچنین منم از اینکه با شماها آشنا شدم خیلیی مفتخرم💖☘️

میبوسم روی ماهت رو عزیزدلم🍃🪷

سلام عزیزدلم خوبی قشنگم؟❤️❤️همچنین منم از اینکه با شماها آشنا شدم خیلیی مفتخرم💖☘️میبوسم روی ماهت رو ...

سلام به روی ماهت 

به خوبیت عزیزم 😍😍😍

قربونت گلم 

بوس بهت قشنگم 😘😘😘😘

سلام فدات شم ❤️ آره درست شد ولی الان تک دونم خراب شده 😂 قربونت برم من 😍 مهربونم ❤️ راستش از طریق ر ...

سلام گلم خدا رو شکر 

برای من که همیشه خراب بود هیچ وقت موقع تگ برای من آب نشدی 

خدا نکنه حیفی💝

خود نی‌نی سایت گفت رمز سریع بزنی؟

من کلا موقع ورود رمز عبور نمیزنم یبار زدم توی سایت ذخیره شده راحت شدم 🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
آره دقیقا ، چون انتظارش رو نداشت 😂 خود الآنم هنوز آنلاین نشده چون یک درصد هم نمی‌دونست قراره براش ت ...

خوبه پس ارزش رو داشت گفتم من با تاخیر گفتم ناراحت میشه به یادش نبودم 😥🙄

بلههههه ماری قشنگم .من کلا از شما عشقام سوپرایز میشم 😍😍😍😘

عزیزی مهربونم 🤍💚

سلام بله افتخار آشنایی با باران خانم رو دارم خیلی خانم خوش مشربی هستن ادم لذت میبره از هم صحبتی با ایشون  😍

@لیلا_70‍ عشقم پیوی نی نی یار برو تگت و درست کن @مامان،مهدیار فداتون بشم عشقای من خیلی خیلی دوستون ...

سلام گلم خوبی 😍 

چشم عزیزم حتما 🥰 

خدا نکنه عزیز دلم ❤️ خیلی‌ دوست دارم