2777
2789
عنوان

تولدت مبارک اجی گلی خودم ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 108 پست
سلام آبجی خوش برگشتی بلاخره کاربریت درست شد 😍خوبی؟خوشحالم که برگشتی دلم برات تنگ شده بود چند بار تگ ...

سلام فدات شم ❤️ 

آره درست شد ولی الان تک دونم خراب شده 😂 

قربونت برم من 😍 مهربونم ❤️ 

راستش از طریق رمز سریع تونستم وارد بشم اونم اینکه بهم گفتن رمز که اومد از آخر به اول وارد کن و انگلیسی باشه انجام دادم تونستم وارد بشم 

من یه روز قبل تو گفتم به نظرت دیروز هم سوپرایز شد🙄

آره دقیقا ، چون انتظارش رو نداشت 😂 خود الآنم هنوز آنلاین نشده چون یک درصد هم نمی‌دونست قراره براش تاپیک بزنم 😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@لیلا_70‍ عشقم پیوی نی نی یار برو تگت و درست کن 

@مامان،مهدیار  

فداتون بشم عشقای من خیلی خیلی دوستون دارم .بهترین دوست چه عرض کنم خواهرای گل خودمید 

شیمی جانره بمیرم 😍😍😍😍😍😍😍😍

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

دردت لیلای من به قلبم میاد .مگه خودت تو این چندسال رفاقت مجازی برام کم گذاشتی؟؟ هر جا بودم و رفتن کنارم بودی .هر کاری کنم .خودم عوضشو ازت دیدم قلب خواهری 

بوسسسس محکم به قلب مهربونم .بغل مجازی 🫂😘🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

تولدت مبارک مانای خوشگلم🥹❤️❤️❤️🎉🎂🎈 مانای عزیزم، روشن‌ترین ستاره‌ی شب‌های دوستی من! 💫✨ امروز، ر ...

اخه مگه میشه فرشته ی رو زمین باشی دختررررر😍😍😍😍من تره میرم 😍(برات میمیرم )چقدم خوشحالم گوهر نایاب شده دوست مجازی .چه خوب که هستی انرژی مثبتم .حال دلم از پیامت خوب شد .بمون کنارمون 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

سلام فدات شم ❤️ مرسی خوبم ، البته تقریباً خوبم سرما خوردم 😢

خوب نشدی لیلا جونم🥲بخودت برس از لیلا فقط یدونه هستا 😍😍

قلب خواهری خیلی سوپرایز شدم حسابی 

کاش میشد یه دل سیر بعلت کردو تو گوشت گفت عاشقتم دوست دارم 😘

مبارکههه ایشالا 200 سالگیشش

فدات عزیزم 😘

تولدش مبارکککککک🩷💖💖💗😍

ممنون ستایش جانم 😘😘

مبارکه✨️

ممنون 🌸

اخه مگه میشه فرشته ی رو زمین باشی دختررررر😍😍😍😍من تره میرم 😍(برات میمیرم )چقدم خوشحالم گوهر نایا ...

"مانا جان عزیزم! 🥹💜 حرفات قلبمو پر از شادی کرد! باور کن خوشبخت‌ترینم که دوستی مثل تو دارم! ✨ هر چی از مهربونی و انرژیت بگم، کم گفتم! بمون کنارمون که بدون تو، دنیای دوستی رنگش کم می‌شه! 😍💫 دوست دارم بی‌نهایت! ❤️"

قربونت برم من عزیزدلم🥹❤️❤️❤️❤️❤️

من یه روز قبل تو گفتم به نظرت دیروز هم سوپرایز شد🙄

بلههههه ماری قشنگم .من کلا از شما عشقام سوپرایز میشم 😍😍😍😘

"مانا جان عزیزم! 🥹💜 حرفات قلبمو پر از شادی کرد! باور کن خوشبخت‌ترینم که دوستی مثل تو دارم! ✨ هر چی ...

عزیزدلمی بخدا .انگار سالها باهات دوست بودم و هستم 💋🌸😍پیامت و چندبار خوندم حال عالی شد مرسی مرسی .

چه خوب خدا همیشه بهم لطف داشته بهترینهارو صد راهم میراره 

راستی بارانم .تموم این دوستام .که باهاشونم .باورت میشه گلچینن .عین خودت 

کلا قلب و دلشون پاکه .بد کسی رو نمیخوان و نخواستن .همشون تو شرایط سخت  کنار هم بودن حتی خوشحالی .

عزیزدلمی بخدا .انگار سالها باهات دوست بودم و هستم 💋🌸😍پیامت و چندبار خوندم حال عالی شد مرسی مرسی . ...

وای مانا جان، چه حس قشنگی دادی بهم! 🥹💖  
تو همون فرشته‌ای هستی که دنیا رو جای بهتری کرده! 😍✨  

واقعاً چقدر خوشحالم که همچین دوست مهربونی دارم، که قلبش مثل آینه صافه و همیشه با عشق و انرژی مثبت کنارمونه! 💜💫 باورم نمی‌شه که یه ارتباطِ مجازی انقدر واقعی و عمیق باشه، انگار سال‌هاست با همیم! 🥰🔥  

اینکه دوستای تو هم مثل خودت، گلچینِ مهربونی‌ و معرفت هستن، اصلاً عجیب نیست! چون آدمای خوب دور خودشون فقط خوبی و عشق جمع می‌کنن! 💖🌸  

خوشبختی یعنی داشتنِ دوستایی مثل تو و اینکه همیشه توی سختی و شادی کنار هم باشیم! 🥹💜 بمونی برام که دلم به بودنِ تو روشنه! ✨🔥

خیلیییی دوست دارم عزیزم خیلی زیاد 

خیلیی شما ماهی

همینطور دوستات 

من الان فقط ریحان جان و. لیلا جان رو میشناسم که خیلی خانم های با شخصیت و گلی هستین❤️❤️❤️مثل خودت❤️❤️❤️

وای مانا جان، چه حس قشنگی دادی بهم! 🥹💖 تو همون فرشته‌ای هستی که دنیا رو جای بهتری کرده! 😍✨ واقع ...

بخدا بدون تعارف میگم انعکاس خودته 💋🌸😍

کم کم آشنات میکنم قلبم

@mary2772  

@دختران_تابستان  

@مامان،مهدیار  

باران جان دوستای گلمم هستن .آشنا نشدی؟؟ 

عشقن عشق 🤩🫂💋🌸