2777
2789
عنوان

رفیقم باز میخواد پشت کنکور بمونه

288 بازدید | 27 پست

امسالم پشت بود..

قضیه از این قراره که درسای عمومی رو نخونده 

بعد الان داره بقیع کتابا رو میخونه که سال دیگه فقط عمومی ترمیم کنه (. الان فردا فارسی داریم داره یه درس دیگه میخونه)

منم بهش گفتم سال دیگه امکان ترمیم تک درس نیست برگشت گفت چون سال دیگه یازدهم اضافه میشه ممکنه تک درس بدن . گفت من الان عمومیا ۴ تا نگه داشتم برا ترمیم باقی می‌خوام ۲۰ بگیرم 

یعنی ممکنه!؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بره دانشگاه دوستای منم دو سال پشت موندن نتیجه هر سال بدتر از سال قبل میشه

واسه اینه که رقیب ندارند .

تنبلی میکنند .شدیدا افسرده هستند .

اینجور موقع ها باید پیگیر باشید 

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

چجوری تحمل میکنن و دووم میارن من سال اولمه خسته شدم واقعا خوش به حالشون چه صبری دارن

من که ارشد دارم .

بهتون میگم 

عجله نکنید .

هیچ چی تهش نیست .

خیلی ها سرکار رفتند پولدار شدند از سرکار پاشدند رفتند دانشگاه 

الان دکتری هم میخونند

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

واسه اینه که رقیب ندارند .تنبلی میکنند .شدیدا افسرده هستند .اینجور موقع ها باید پیگیر باشید

من خودم یسال پشت موندم بعد رفتم دانشگاه راضیم چونکه یسال باز عمرمو تلف میکردم معلوم نبود هم نتیجش چی میشه 

اره ولی این همه زحمت ۲۰ بگیره آخرش ترمیم تک درس ندن داغون میشه

انشالله درست میشه .

واسه اینجور مسایل نگران نباشید .

نمیدونم چرا بعضیا اینقدر پشت میمونن؟ خب برین آزاد یا پیام نور بخدا ملاک رشته س و آینده شغلی

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕