من توخونه تاحدودی خیاطی میکنم.دخترم زیر دوساله.کاراموزی دانشگاهم و یه درس اخر کارشناسی هم دارم با پایان نامه ام این ترم.البته همشون دور کاری. یعنی توخونه هرروز یه مقداری انجام میدم
واقعا؟پس تنها نیستم؟خیلی حالم بده 😭😭😭من خیلی زحمت کشیدم تا اینجا.شوهرم خیلی قسط داره منم خیلی قنا ...
نه بابا دختر تا همینجا هم اومدی دمت گرم اگر کار کردن و دوست داری و از اینکه حداقل به حقوقی داری ته دلت راضیه اصلا کنار نزار درس تو به هیچ عنوان کنار نزار دو روز دیگه با همین تحصیلات و هنرمند بودنت باعث افتخار بچه ات میشی باعث افتخار همسرت میشی
خب مشکل تواز این جهت که اجازه میدی تو زندگیت دخالت کنن و بهت بگن چیکار بکن چیکار نکن. وقتی برا خونه ...
میدونی توقع دارن بعد سه سال زندگی تجربه و خونه داریم مث کسی باشه که مثلا۳۰سال خونه جم کرده و بچه بزرگ کرده.من تمام تلاش خودمو میکنم تاحدی که خودمو فراموش کردم خیلی وقته.اما همین کارم و حقوقش هرچقد کم اما حس اینومیده ک وقت میذارم براخودم.خونه داریم بد نیست اما اونقد افتضاح که همه چی اشفته باشه هم نیست عالی هم نیست.منم ادمم.فقط مشکلم اینه گاهی با ادما دردودل میکنم و احساس راحتی باهاشون
بسته به توان و روحیه خودت داره عزیزم خود من نمیتونم مثلا این همه کار رو با هم هندل کنم خیاطی رو فعلا ...
من عاشق خیاطی ام اماحرفاشون باعث شده بدم میاد انقدر تکرار کردن همیشه.اما بازم نمیتونم دل بکنم . درسمم خیلی زحمت کشیدم تا الان همین ترم بگذره راحت میشم.اما خدا بخیر کنه تا بگذره 😔
نزدیکام بعضیاشون میگن کارتو ول کن تعطیل کن بچسب به خونه ات و بچه ات.من برای خونه و بچه ام کم نمیذارم ...
مشکل از ذهن مریض اونا هست اگ برابچت کم نمیذاری ازلحاظ محبتی و درکنارش بودن ادامه بده زنهای قدیم به توسری خوربودن عادت دارن خودتو اذیت نکن ازنظر اونا مستقل بودن و شجاع بودن یعنی تو زن نیستی بدی