2777
2789
عنوان

همه میگن ولش کن بچسب به بچه ات

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 43 پست
واقعا؟پس تنها نیستم؟خیلی حالم بده 😭😭😭من خیلی زحمت کشیدم تا اینجا.شوهرم خیلی قسط داره منم خیلی قنا ...

نه بابا دختر تا همینجا هم اومدی دمت گرم اگر کار کردن و دوست داری و از اینکه حداقل به حقوقی داری ته دلت راضیه اصلا کنار نزار درس تو به هیچ عنوان کنار نزار دو روز دیگه با همین تحصیلات و هنرمند بودنت باعث افتخار بچه ات میشی  باعث افتخار همسرت میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مشکل تواز این جهت که اجازه میدی تو زندگیت دخالت کنن و بهت بگن چیکار بکن چیکار نکن. وقتی برا خونه ...

میدونی توقع دارن بعد سه سال زندگی تجربه و خونه داریم مث کسی باشه که مثلا۳۰سال خونه جم کرده و بچه بزرگ کرده.من تمام تلاش خودمو میکنم تاحدی که خودمو فراموش کردم خیلی وقته.اما همین کارم و حقوقش هرچقد کم اما حس اینومیده ک وقت میذارم براخودم.خونه داریم بد نیست اما اونقد افتضاح که همه چی اشفته باشه هم نیست عالی هم نیست.منم ادمم.فقط مشکلم اینه گاهی با ادما دردودل میکنم و احساس راحتی باهاشون

نه دیگه داره تموم میشه حیفه.چرخ خیاطی ت چیه ؟ راضی هستی؟

میخاستم ماه پیش عوضش کنم چون کارم یکم ببشتر شده اما همین حرفا باعث شد منصرف بشم وعقب بندازم.

بد نیست خوبه اگر خدابخاد عوضش میکنم.فعلا ژانومه اکسل ۱۰دارم گوگل بزن عکسش میاد 

بیخود میکنن بقیه برنامه ریزی کن به همه کارات م میرسی تو در آینده باعث افتخار همون بچتی 🥰 به منم میگ ...

موفق باشی واقعا.میدونم سخته اما باید از پسش بربیام بخاطر خودمون فقط 

بسته به توان و روحیه خودت داره عزیزم خود من نمیتونم مثلا این همه کار رو با هم هندل کنم خیاطی رو فعلا ...

من عاشق خیاطی ام اماحرفاشون باعث شده بدم میاد انقدر تکرار کردن همیشه.اما بازم نمیتونم دل بکنم . درسمم خیلی زحمت کشیدم تا الان همین ترم بگذره راحت میشم.اما خدا بخیر کنه تا بگذره 😔

اگه رسیدگی می‌کنی به بچت حرف اونا مفته اگر باهاشون درد دل می‌کنی که کارم زیاده و نمی‌رسم و اینا ، حق ...

من دوستی ندارم زیاد وگاهی با نزدیکام دردودل میکنم .خیلی کم کردم دردودل رو خیلییییی کم.اما تابخام مث خودشون درد ودل کنم تخریبم میکنن کلا زیر سوال میبرندمنو

اخه شوهر‌ که هیچوقت راضی نمیشه ۵ انگشت عسل کنی بذار دهنشون باز دنبال ایرادن

بیشتر پولمم بااینکه کمه اما بهش قرض میدم همیشه یکی دوماه بعد یک تومن یک تومن پس میگیرم.از خودم همیشه میزنم.اما بیشتر خسته و درمونده میشم از لحاظ روحی

نزدیکام بعضیاشون میگن کارتو ول کن تعطیل کن بچسب به خونه ات و بچه ات.من برای خونه و بچه ام کم نمیذارم ...

مشکل از ذهن مریض اونا هست اگ برابچت کم نمیذاری ازلحاظ محبتی و درکنارش بودن ادامه بده زنهای قدیم به توسری خوربودن عادت دارن خودتو اذیت نکن ازنظر اونا مستقل بودن و شجاع بودن یعنی تو زن نیستی بدی 

نزدیکام بعضیاشون میگن کارتو ول کن تعطیل کن بچسب به خونه ات و بچه ات.من برای خونه و بچه ام کم نمیذارم ...

از اونا 

شاید چون خودشون تنبلن و انرژی تو رو ندارن اینو میگن

شایدم به فکر سلامتی خودتن

ولی وقتی خودت مشکل نداری به هیچ وجه به حرف اونا گوش نده عزیزمم

من دوستی ندارم زیاد وگاهی با نزدیکام دردودل میکنم .خیلی کم کردم دردودل رو خیلییییی کم.اما تابخام مث ...

منم مث تو کاری به کار کسی ندارم اما انگار خارم توچششون تاپیکام بخونی میفهمی