2777
2789
عنوان

همه میگن ولش کن بچسب به بچه ات

453 بازدید | 43 پست

من توخونه تاحدودی خیاطی میکنم.دخترم زیر دوساله.کاراموزی دانشگاهم و یه درس اخر کارشناسی هم دارم با پایان نامه ام این ترم.البته همشون دور کاری. یعنی توخونه هرروز یه مقداری انجام میدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب؟

اگه منظورشون ایناست

که باید بگم اتفاقا بچسب بهشون

در کنارش هم مراقب فرزندت باش

سخته ولی با برنامه ریزی درست از پسش برمیای

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بیخود میکنن بقیه برنامه ریزی کن به همه کارات م میرسی تو در آینده باعث افتخار همون بچتی 🥰 به منم میگن شوهرت شغلش خوبه خود ت بچسب به چهار تا بچه هات ! درس خوندنت برا چیه ؟ سرکار رفتن برا چیه ؟

هم سر کار میرم هم خونه هم بچه ها هم همسر هم دانشجویی😄زندگی کن عشق کننننن

نزدیکام بعضیاشون میگن کارتو ول کن تعطیل کن بچسب به خونه ات و بچه ات.من برای خونه و بچه ام کم نمیذارم ...

خب مشکل تو

از این جهت که اجازه میدی تو زندگیت دخالت کنن و بهت بگن چیکار بکن چیکار نکن. 

وقتی برا خونه زندگیت کم نمیزاری پس ادامه بده، 

اصن گیرم کمم بزاری باز به اونا مربوط نیس

بیخود میکنن بقیه برنامه ریزی کن به همه کارات م میرسی تو در آینده باعث افتخار همون بچتی 🥰 به منم میگ ...

واقعا؟

پس تنها نیستم؟

خیلی حالم بده 😭😭😭من خیلی زحمت کشیدم تا اینجا.شوهرم خیلی قسط داره منم خیلی قناعت کردم تا اللن میگم کار کنم حداقل دستم خالی نباشه اما حرفای بقیه خیلی عذابم میده.کم اوردم 🥺😔

بسته به توان و روحیه خودت داره عزیزم 

خود من نمیتونم مثلا این همه کار رو با هم هندل کنم 

خیاطی رو فعلا کنار میزارم و فقط دانشگاه و ... رو انجام میدم و تمام که شد میرسم به خیاطی 

ولی شاید کسی بتونه همه رو هندل کنه و حتی کار دیگه هم کنارش انجام بده

حال روحیم خیلی بده.همش حرفاشون توسرم میچرخه همش بهم عذاب وجدان میدن که کم میذاری.شوهرم ۵۰/۵۰هست هم م ...

اخه شوهر‌ که هیچوقت راضی نمیشه 

۵ انگشت عسل کنی بذار دهنشون باز دنبال ایرادن