2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

دیشب خواب دیدم تو مزار محلمون هستم ،وقتی دارم رد میشم یهو چشمم به یه قبری میخوره ،که میبینم مزار یه شهید هستش (اسم شهید حامد ازکی بود)در حالی که این فامیلی اصلا شهید نداریم ،و اصلا اون قسمت مزار شهدا نیست ،میبینم کنار مزار این شهید مزار خواهر شهید و پایین ترش مزار برادرای این شهید هستش که فوت شدن ،من وقتی مزار این شهید رو میبینم مادرم رو صدا میزنم و میارمش سر مزار میگم مامان این شهید رو ببین ،خیلی زیادد حاجت میدن ،این شهید طوری معروف هستن که حتی مردم میان از چوب و برگ هایی که کنار مزارشون افتاده جمع میکنن از بس حاجت میدن و خیلی خیلی زیاد از بابت دیدن مزارشون ذوق میکنم 

همون لحظه دختر همون شهید چهرشون میاد جلو چشمم و پیشم برای پدرشون غصه میخورن ،اسم اون دختر هم هانیه بوده

امروز که رفتم مزار ببینم اون قسمت مزار کی هستش ،دیدم جای اون ۴ نفر کاملا خالیه و هیچ قبری نیست،در حالی که اطرافش کاملا قبر ها هستن ولی اون ۴ نفر مزارشون کاملا جاشون خالیه

اگه میشه خوابمو تعبیر کنین 

دیشب خواب دیدم تو مزار محلمون هستم ،وقتی دارم رد میشم یهو چشمم به یه قبری میخوره ،که میبینم مزار یه ...

تعبیر خواب بلد نیستم ولی میدونم این خواب یه نشونست 

در اینده متوجه میشی 

واسه هر کی تعریف نکن خوابتو 

خواهش ميكنم عزيزم. نگران هم نباش. ان شاءالله كه خيره. واسه اينكه دلت هم الان اروم شه صدقه بده

ان‌شاءالله

فقط برام جالبه که اصلا این فامیلی وجود نداره ،انگار این فامیلی بیشتر منظور ی چیز دیگه بوده

سلام عزيزم. 

خالم اينو گفته:

تو خواب شما سوژه مدنظر همين شهيد نيست. 

منظور از اين خواب اين هست كه (تذكر داده) توسل به شهدا باعث حاجت روايي ميشه.

هميشه ميگن به هر شهيدي متوسل بشيد خالصانه حتما حاجت ميگيريد. 

ميگه براي نيتي كه داريد به يك شهيد متوسل بشيد و تا ٤٠ روز براي شادي روح شهيد كاري انجام بديد تا ان شاءالله حاجت روا بشيد 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

سلام عزيزم. خالم اينو گفته:تو خواب شما سوژه مدنظر همين شهيد نيست. منظور از اين خواب اين هست كه (تذكر ...

سلام عزیزم 

خیلی زیاد ممنونم از لطف شما و خالتون 

خیلی زیاد ممنون

فقط یه سوال داشتم ،تا ۴۰ روز یه کاری انجام بدم

چه کاری انجام بدم؟

منظورم اینه که باید به نیتشون ۴۰ روز غذا بدم بیرون و یا شامل دعا هم میشه؟

سلام عزیزم خیلی زیاد ممنونم از لطف شما و خالتون خیلی زیاد ممنونفقط یه سوال داشتم ،تا ۴۰ روز یه کاری ...

خواهش ميكنم عزيزم. 

مثلا تا ٤٠ روز براشون زيارت عاشورا بخونيد. يا قران. يا در حد توانتون خيرات. 

اين نظر منه. ولي الان ميرم باز ميپرسم خبرت ميدم عزيزم

و اينكه عزيزم ببخشيد كه دير جوابتون رو دادم. امروز بشدت سرم شلوغ بوده. 

حالا الان به خالم پيام دادم. به محض اينكه جواب دادن براتون مينويسم اينجا