2777
2789
سلام عزیزم خیلی زیاد ممنونم از لطف شما و خالتون خیلی زیاد ممنونفقط یه سوال داشتم ،تا ۴۰ روز یه کاری ...

عزيزم خالم گفت كه اگر كه دستتون بازه و بتونيد غذا بديد كه خيلي عالي ميشه. يعني روزي فقط يه وعده غذا به نيت يك  شهيد. ولي اگر واستون مقدور نيست مثلا روزي يك دور تسبيح صلوات و يك سوره يس به نيت شهيد بخونيد. و حتما سر موقع بخونيد. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اينكه عزيزم ببخشيد كه دير جوابتون رو دادم. امروز بشدت سرم شلوغ بوده. حالا الان به خالم پيام دادم. ...

نه عزیزززم این چه حرفیه 

شما منو ببخشید که منم دیر جواب میدم 

پدربزرگم تازگی فوت کردن درگیر مهمان و اینا هستیم 

عزيزم خالم گفت كه اگر كه دستتون بازه و بتونيد غذا بديد كه خيلي عالي ميشه. يعني روزي فقط يه وعده غذا ...

خیلییییی زیادددد مممونم ازتون 

از خالتون حتما نشکر کنید 

خدا عمر با عزت به شما و خالتون بده 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💓💓💓💓

نه عزیزززم این چه حرفیه شما منو ببخشید که منم دیر جواب میدم پدربزرگم تازگی فوت کردن درگیر مهمان و ای ...

خواهش ميكنم عزيزم. مشكلي نيست. 

روحش شاد.🤍

خیلییییی زیادددد مممونم ازتون از خالتون حتما نشکر کنید خدا عمر با عزت به شما و خالتون بده 🙏🏻🙏🏻🙏 ...

ممنون از دعاي زيباتون. 

ان شاءالله شما هم به هرچي تو دلتون هست برسيد عزيزم. 

خدايارتون🌺❤️

تعبیر خوابت اینجوری به دلم افتاد شاید درآینده همچین شخصی به شهادت برسه وهمون ۴تا قبری که میگی از آن ...

اتفاقا همین حرفو مامانم زدن ،گفتن ممکنه خواب آینده رو دیده باشی

و از همه جالب ترش اینه که تو مزار جای اون ۴ نفر هیچ قبری نیست

اتفاقا همین حرفو مامانم زدن ،گفتن ممکنه خواب آینده رو دیده باشیو از همه جالب ترش اینه که تو مزار جای ...

آره احتمال داره 

من تعبیر خواب بلد نیستم ولی یهو اینجوری به دلم افتاد

اللّهم عجل الولیک الفرج

2790
2778
2791
2779
2792