2777
2789

اردیبهشت پارسال بود من با نامزدم بودم شدیدا عاشق و کور ، به اصرار دوستم یه فالگیری برام ف ال گرفت نه اسم مادر پرسید نه اسم خودمو نه چیز دیگه ، فقط گفت نیت کن ... نیت کردم که آیا من و نامزدم بهم میرسیم ؟ گفت حوالی شهریور از هم جدا میشین

حقیقتش اصلن اعتقادی نداشتم و برام مسخره میومد جدیش نگرفتم و تو دلم بهش خندیدم که چه چرت و پرتا من و نامزدم برای هم میمیریم ! دوستم که خیلی استرسیه و باور داره این چیزا رو ترسون میپرسید چرا جدا میشن؟ بازم آشتی میکنن ؟ اونم برگشت گفت کار بدی در حق دوستت میکنه و جدا میشن ، و اردیبهشت یا خرداد سال بعد (که میشه الان) پسره برمیگرده اما دوستت دیگه قبولش نمیکنه ! باز تو دلم مسخرش کردم گفتم چقدر حرف مفت میزنه ، حسین بیاد و من قبول نکنم؟! من براش میمیرم 

تاپیکای قبلیم هست همون دوران خیانت کرد جدا شدیم دقیقن روز ۲۵ مرداد(فالگیر گفت حوالی شهریور) و چندروز پیش برگشت که طبق گفتش میشه همون اردیبهشت یا خرداد سال بعد !

دوستم خیلی اهل ف ال و دعانویس و ... هست همش پولشو حروم این چیزا میکنه ، برعکسش من حیف پول مفتم میاد که بدم از طرفی اصلنننن اعتقادی نداشتم و میگفتم از کجا غیب میشه گفت اخه ، خودِ خدا نمیدونه فردا قراره چی بشه چون من ِ انسان رو صاحب اراده آفریده شاید یه حرکتی الان زدن فردام تغییر کرد

و اصلن یادم نبود این ماجرا ...

دوستم امروز اشاره کرد و یادم انداخت ، حقیقتن مبهوت موندم 

الآن من دلم میخواست با اون خانوم فالگیر حرف بزنم اما شمارشو عوض کرده ، کاش اون دوران بهم میگفت نامزد سابقم خیانت میکنه🙂

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش بود و به من می‌گفت به عشق دست نیافتنیم میرسم یا نه(:

کاش جدیش میگرفتم خیلی پشیمونم

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل
منم نیاز دارم یکی یه امیدواری از اینده بهم بده ولی خب اکثرا کلاهبردارن🥴

دقیقن اصلنننن نمیشه اعتماد کرد یا کلاهبردارن یا با جن و روح کار میکنن و خطرناکن

ولی این قضیه ک پیش اومده برام ، اصلن پشمام مونده خودم ریختم😐🤦🏻‍♀️😂

الان بارداری ؟

نه عزیزم

تیکر هدفمه😂

حقیقت اینک خود اجنه ای ک موکل طرفه میاد با مغز نامزدت بازی میکنن و باعث جدایی و بهم خوردن رابطه ت یه زمان خاصی میشن یا اینک درحال خیانت بوده و ت خبر نداشتی اجنه دیدن خبرشو ب زنه دادن اونم بهت گفته

زنها از همه چیز می ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیر شدن..از دوست داشته نشدن❤️

من اعتقاد دارم چون ادمای زیادی رو دیدم و همیشه فالی که برام میگیرن درست در میاداز چندتاشون پرسیدم نگ ...

من اولین بارم بود اصلن همچین چیزیم دورم ندیده بودم خیلی جالبه درکل

عزیزم فقط به فا ل نیک بگیر ، خداروشکر که تونستی ادم اشتباه و خیانتکار را از زندگیت حذف کنی قبل ازاینکه جوونیت تباه بشه و پای بچه بیاد وسط ....

حالام دنبال این چیزا نباش ۹۰درصدشون هیچی حالیشون نیس

حقیقت اینک خود اجنه ای ک موکل طرفه میاد با مغز نامزدت بازی میکنن و باعث جدایی و بهم خوردن رابطه ت یه ...

درکل تصور نمیکنم اولی درست باشه در هرصورت

دومی درسته عزیزم خودمم بعدا فهمیدم