2777
2789
عنوان

پیشگویی عجیبی که راجبم به حقیقت پیوست

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 38 پست
عزیزم فقط به فا ل نیک بگیر ، خداروشکر که تونستی ادم اشتباه و خیانتکار را از زندگیت حذف کنی قبل ازاین ...

دقیقن یا کلاهبردارن یا خطرناک کلن نباید دنبال این چیزا رفت

مرسی قشنگم بله همینطوره🤍

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل
خب چی شد تبلیغ فالگیر بود؟؟ ضمنا نگو خدا هم‌نمیدونه فردا چی میشه! درسته انسانها اراده دارن تو کارهاش ...

نظر شماست فقط نظره مثل نظر بقیه ، هیچی قطعی نیست

فالگیرو تبلیغ کردم مگه ؟ شماره ادرس لسم ؟

فقط میخواین یه چیزی بگین که گفته باشین

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقن یا کلاهبردارن یا خطرناک کلن نباید دنبال این چیزا رفتمرسی قشنگم بله همینطوره🤍

متاسفانه تموم این ادمها شیطان تو زندگیشون نقش پررنگی داره و اون شیطان کمک میکنه ی چیزی رو درست بگن و ده تا چیزو زیر و رو بگن تا ادم به گناه و خطا گرفتار بشه .همون بهتر ادم خودشو به تقدیر بسپاره و دنبال پیشگویی نره

نمیتونی شمارشو یجوری گیر بیاری به منم بدی

نه نیست کلن ، گفتم بالاتر شمارشو فقط داشتیم که عوض کرده اسمشم مستعار به ما گفته بود 

پارسال ازم فقط ۷۰ هزارتومن گرفت به اجبار دوستم بود که ف ال گرفتم همش میگفتم حیف پولم و فلان ، اصلن عجیب غریب درست درومد منم ک کلی مشکل درست شد سرم حواسم نبود کلن به این قضیه ف ال و فالگیر

متاسفانه تموم این ادمها شیطان تو زندگیشون نقش پررنگی داره و اون شیطان کمک میکنه ی چیزی رو درست بگن و ...

دقیقن

من واقعن میترسم از این قضیه خیلی انرژی منفی دارن

خدا پشتیبان هممون باشه

متاسفانه تموم این ادمها شیطان تو زندگیشون نقش پررنگی داره و اون شیطان کمک میکنه ی چیزی رو درست بگن و ...

سوالم اینه خب ما همه میدونیم اجنه اخبارو میگیرن و..ما هم میریم از اون اطلاعات استفاده می کنیم چرا میگن ولایت شیطانو .. رو پذیرفتی و وارد زندگیت میشن ما ک ب اونا اعتماد نکردیم ب اون قدرت سرعت اجنه در گرفتن اخبار و.. اعتماد کردیم ن اینک اونا از عالم غیب خبردارنو دست برترنو ‌...

زنها از همه چیز می ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیر شدن..از دوست داشته نشدن❤️

سوالم اینه خب ما همه میدونیم اجنه اخبارو میگیرن و..ما هم میریم از اون اطلاعات استفاده می کنیم چرا می ...

منم فقط متعجبم آینده ای ک رقم نخورده رو چطور میفهمن اخه

برای منم پیش اومده ...پونزده شونزده سال پیش رفتم پیش یه خانم ک صورت جنوبی با شال جنوبی داشت برام سرکتاب باز کنن ...سه دفعه برام باز کردن البته با قران ...یکی گذشته یکی حال و یکی هم برای ایندم من هرسع تارو نیت کردم و ایشون همه گذشته منو گفت انگار ک با من زندگی کرده بود ...زمان حالمم گفت و اما اینده ای ک گفت تک ب تکشون برام اتفاق افتادن توی این پونزده سال ....حتی اونایی ک اونموقع بهم گفت من فقط میخندیدم هه بابا این چیه میگه محاله فلان بشه....همین الانم ک یادم میاد برای خودمم عجیبو قفل این قدر دقیق و بی نقص مکه میشه؟!

منم فقط متعجبم آینده ای ک رقم نخورده رو چطور میفهمن اخه

نمیتونن بفهمن اینده سازی میکنن یا اینک حدس میزنن چون اونا هزاران ساله با ادما زندگی میکنن بالاخره یچیزایی میتونن حدس بزنن یجورایی روانشناسای خوبین،یا اینک واقعنم درحال وقوعه فقد ما ازش خبر نداریم اونا میان خبرشو میرسونن

زنها از همه چیز می ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیر شدن..از دوست داشته نشدن❤️

برای منم پیش اومده ...پونزده شونزده سال پیش رفتم پیش یه خانم ک صورت جنوبی با شال جنوبی داشت برام سرک ...

آدم خودشو قانع میکنه میگه بالاخره یا قدرتمندن جن و موکل لارن یا استعداد خدادادی دارن یا هرچی ، اونا بلدن

اینکه گذشته حک شده و حال داره اتفاق میفته خودمون رقم زدیم اینارو بگن متعجبم میکنه اما نه آنچنان

این منو متعجب میکنه چطور آینده ای ک اتفاق نیفتاده رقم نخورده رو میگن نمیفهمم 

پس قدرت و اراده انسان چیه این وسط

همش سرنوشته فقط ؟! پس چرا تلاش کنم

نمیتونن بفهمن اینده سازی میکنن یا اینک حدس میزنن چون اونا هزاران ساله با ادما زندگی میکنن بالاخره یچ ...

خیانت نامزد سالقم گیریم در حال وقوع بود یا از افکارش حدس زدن ، مارو روانشناسی کردن گفتن مرداد اینا تموم میکنن 

اینش قبول

اما چطور حدس زده اردیبهشت سال بعد نامزده برمیگرده من قبول نمیکنم

خیلی عجیبه