2777
2789
عنوان

پیشگویی عجیبی که راجبم به حقیقت پیوست

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 38 پست

من فقط یکبار برام‌پیش اومد سر یه قضیه خییییلی ناراحت بودم کلی به خدا و حضرت فاطمه متوسل شدم همون شب دقیقا یه خلاصه ای از زندگیم رو تا حدود ده سال بعد تو خواب دیدم حالا نه جزییاتش ولی فهمیدم اون نیتم نشدنیه و یه اتفاق دیگه تو زندگیم میفته بعدها فهمیدم خوابم چقدر درست بود

من فقط یکبار برام‌پیش اومد سر یه قضیه خییییلی ناراحت بودم کلی به خدا و حضرت فاطمه متوسل شدم همون شب ...

چقدر قشنگ🤍

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت نامزد سالقم گیریم در حال وقوع بود یا از افکارش حدس زدن ، مارو روانشناسی کردن گفتن مرداد اینا ت ...

میگم دگ مص اب خوردن اینده سازی میکنن ،براحتی میتونن وهم ایجاد کنن ادمو ب کاری ترغیب کنن باعث مرگو دعوا و بهم خوردن رابطه و هزارتا کار دیگه بشن

زنها از همه چیز می ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیر شدن..از دوست داشته نشدن❤️

اینم‌ بگم فقط همون یه بار بود دیگه هرگز خواب صادقه ندیدم فکر کنم انقدر حالم بد بود خدا یه قسمتی رو ب ...

منم خواب صادقه چندبار دیدم 

تاپیک یکیشونم زدم اصلن عجیب و غریب واقعیت تو خواب برام روشن میشه

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل

ی چیز عجیب دیگه ....من مدتها توی خوابهام پاهام روی زمین نبودن .. و از سطح زمین دو س وجب بالاتربودم فکر کن توی خوابم همه راه میرفتن ولی من بدون اینکه قدمی بزنم ی حالتی مث پرواز... این مدلی جابجا میشدم ..و اینقدر توی خوابهام این مدلی بودم ک کم کم تو بیداری میترسیدم برای خودم چرا اینجوری ام توی خوابام ی مدت فقط التماس میکردم بخدا ک اینجوری نباشم توی خواب ....بعد چند سال حالت عادی شدن خوابهام ...

یعنی باعث مرگ‌هم میتونن بشن؟!! مگه مرگو زندگی دست خدا نیست؟؟

ت پرونده ی اولین دعانویسی ک تو ایران اعدام شد میگف یبار برا اینک مرید جمع کنه میومد جلو چشم چار پنج نفر یکیو میکشت طرف راننده نمیدونم کامیون بود چی بود ت جاده میخواس ازین سبقت بگیره نمیزاشتو فلان بعد یهو بش گف برو ب درک و بهش راه داد ک جلو بزنه چند متر ک جلوتر میرن میبینن کامیونه ک سبقت گرفته بود چپ کرده رانندش مرده مثلن موقع رانندگی یچیزی جلوش ظاهر میکنن یا ماشینشو دستکاری میکنن یا یهو فرمونو ت دستش میچرخوننو..کلن راه زیاد دارن واس سبب مرگ کسی شدن،خیلی وقتام بیماری ت تن طرف میندازن،بعد حالا مرده ت ماشین ب مریداش میگف این وقت مرگش فرا رسیده بود من بهش راه ندادم ک نمیره منتهی خودش برا مرگش اصرار کردو ..

زنها از همه چیز می ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیر شدن..از دوست داشته نشدن❤️

یعنی باعث مرگ‌هم میتونن بشن؟!! مگه مرگو زندگی دست خدا نیست؟؟

اینک من یکیو بکشم یا خودکشی کنم دلیل نمیشه ک خدام و مرگو زندگی دست منه،همه ب این چیزا وسیلس ،زمان مرگ اون فرد به این شکل و دراین تاریخ بوده حالا توسط جن یا انسان فرقی نمیکنه اجنه هم مستقیم نمیتونن جون کسیو بگیرن ب واسطه ی اسیب ب بدن یا چیزای دیگه اینکارو میکنن