من نامزدم وقتی با شوهرم دوست بودیم خیلی ولخرج تر بود و هر وقت میگفتم پول اصلا نمیپرسید چیکار میخای بکنی کلی لباس میخرید اینا الانم عید غدیر مراسم داریم داره بهترین هارو میخره چقد پول ارایشگاهم و داد و و و خلاصه بهش میگم پول بده دیشب گفتم میگه دو تومن ببشتر نمبتونم بدم ندارم خیلی بهم برخورد گف کارت باباتو بگیر گفتم وا زشته ها گفت من هر چی وظیفم باشه رو میخرم غیر مستفیم گفت وظیفم نیست اصلا یجوری ازش متنفر شدم دلم خاست همه چیو بهم بزنم باز شب رفتنی گفت برات پول میزنم دو تومن چیه خدایی چیکارش کنم یه پول باشگاه بدم تموم شده اینم بگم همه چی خودش میخره الان نیاید بگید اره وظیفه باباته چ الان چ چن ماه دیگ ک برم خونش چ فرقی دارهههههه بنظرتون خسیسه؟راهکاری دارید؟
اوهوم عشقم چشم اما دلم خیلی گرفته مامانم میگ لباس من ندارم برات بخرم ازش بگیر بخر بگو مامانم خریده ک ...
عزیزدلم یچی بگم بهت؟ اصلا اینکارو نکن ناراحت نشو ولی اگ ازشوهرت پول بگیری بدی مادرت حتی اگ براخودت لباس بخره ولی چون ب نام اون تموم میشه یجورشرمنده هادزدی حساب میشه وازالان دروغگویی ودوروبازی توزندگیت شکل میگیره یه اشناداشتیم همین کارو میکردالهی ک تواونجوری نشی ولی بنده خدا اوایل میگرفت میدادمادرش ک براش لباس وجهازبخره بعدازدواج هم عادت کرده بود میبردهرچی بودمیدادمادرش یبارک شوهرش فهمید چنان دعوایی شد جداشدن اگ میخوای شوهرت بهت اعتماد کنه و یه زندگی خوب داشته باشی توزندکیت ب حرف کسی نکن عزیزدلم شوهرت وقتی ببینه توباهاش صاف وصادقی همه کارمیکنه برات الان هم توعقدی خودتو سرسنگین نشون بده زیادپول نگیر بزار خودش بهت بده نزارحس کنه داری سواستفاده میکنی بخدابعدازدواج همه چیودراختیارت میزاره
دوران دوستی چطوری ازش پول میخواستی یا لباس میخرید؟
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
بعد اونم اگه همسر داشته باشی وظایف خورد و خوراک توافقیه
(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7