2777
2789
عنوان

هزینه های من با کیه🤣

2310 بازدید | 144 پست

من نامزدم وقتی با شوهرم دوست بودیم خیلی ولخرج تر بود و هر وقت میگفتم پول اصلا نمیپرسید چیکار میخای بکنی کلی لباس میخرید اینا الانم عید غدیر مراسم داریم داره بهترین هارو میخره چقد پول ارایشگاهم و داد و و و خلاصه بهش میگم پول بده دیشب گفتم میگه دو تومن ببشتر نمبتونم بدم ندارم خیلی بهم برخورد گف کارت باباتو بگیر گفتم وا زشته ها گفت من هر چی وظیفم باشه رو میخرم غیر مستفیم گفت وظیفم نیست اصلا یجوری ازش متنفر شدم دلم خاست همه چیو بهم بزنم باز شب رفتنی گفت برات پول میزنم دو تومن چیه خدایی چیکارش کنم یه پول باشگاه بدم تموم شده  اینم بگم همه چی خودش میخره الان نیاید بگید اره وظیفه باباته چ الان چ چن ماه دیگ ک برم خونش چ فرقی دارهههههه بنظرتون خسیسه؟راهکاری  دارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون میگید ایشون برای شما هزینه میکنن 

گاهی درکشم کنید بد نیست

ممکنه الان توی فشار باشه پس درک شما کجا رفته؟

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

عزیزم باید یادبگیری تو زندگی یه زمان های نیست و نباید سمج بشی 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

شاید نداره بیشتر

من بهش گفتم ماهیانه پولی بهم بده هی بهت نگم پول میگ من ماهی دو تومن بیشتر نمیتونم بدم اخه چیه دو تومن میگ لباسم خاستی خودم میخرم این دو تومن مثلا روزانه چیزی خاستی بخری

خودتون میگید ایشون برای شما هزینه میکنن گاهی درکشم کنید بد نیستممکنه الان توی فشار باشه پس درک شما ک ...

خب الان رفته برا خودش دندون پزشکی خدا تومن پول داده ایپلنت کرده نداره نره نکنه من چی پس من لیزر دارم باشگاه دارم فشیال دارم

من بهش گفتم ماهیانه پولی بهم بده هی بهت نگم پول میگ من ماهی دو تومن بیشتر نمیتونم بدم اخه چیه دو توم ...

چقد پر توقعی 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

خب الان رفته برا خودش دندون پزشکی خدا تومن پول داده ایپلنت کرده نداره نره نکنه من چی پس من لیزر دارم ...

عجب برای خودش نباید از پولی که خودش درمیاره خرج کنه؟ همشو باید بریزه تو حلق شما:/؟

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

وا چرا چ فرقی داره من نامزدشم یک ساله دوست بودیم

الان که تو ی خونه زندگی نمی کنید ؟ شما با پدرو مادرو زندگی میکنی و هزینت با اوناس 

نامزدت هم هرچقدر ک بخواد هزینه میکنه ولی نکنه هم وظیفه اش نیس 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
واقعا؟

بیش از حد پر توقعی خجالت هم خوب چیزیه خدا به داد روزی برسه که تو یه خونه زندگی کنید 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵