من نامزدم وقتی با شوهرم دوست بودیم خیلی ولخرج تر بود و هر وقت میگفتم پول اصلا نمیپرسید چیکار میخای بکنی کلی لباس میخرید اینا الانم عید غدیر مراسم داریم داره بهترین هارو میخره چقد پول ارایشگاهم و داد و و و خلاصه بهش میگم پول بده دیشب گفتم میگه دو تومن ببشتر نمبتونم بدم ندارم خیلی بهم برخورد گف کارت باباتو بگیر گفتم وا زشته ها گفت من هر چی وظیفم باشه رو میخرم غیر مستفیم گفت وظیفم نیست اصلا یجوری ازش متنفر شدم دلم خاست همه چیو بهم بزنم باز شب رفتنی گفت برات پول میزنم دو تومن چیه خدایی چیکارش کنم یه پول باشگاه بدم تموم شده اینم بگم همه چی خودش میخره الان نیاید بگید اره وظیفه باباته چ الان چ چن ماه دیگ ک برم خونش چ فرقی دارهههههه بنظرتون خسیسه؟راهکاری دارید؟
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
دوران دوستی چطوری ازش پول میخواستی یا لباس میخرید؟
خیلی راحت خودش میگفت بریم برات بخرم نمیدونم حالا ک داره رسمی میشه همه چی میخره پول دادنی چند سریه یجور رفتار میکنه اما خریدای جشنمون و با جون دل بهترینشو میخره
وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️
خودت میگی برات خرج میکنه لابد بنده خدا الان دستش خالیه ی بار پول کم داد شد خسیس شماها خودتون و قبل ازدواج ب طرف نشون بدین بعد ازدواج هزار درجه تغییر نکنید زندگی زناشویی خاله بازی نی
👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
آدم باید مطابق توقعاتش ازدواج کنه که نه خودش رو آزار بده نه طرف مقابلش رو زجر بده.
شما در حال زجر دادن شوهرتی به مرور اگر این توقعات ناهمسان ادامه دار بشه از ازدواجتون پشیمون میشین دوتاتون
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.