2777
2789
عنوان

هزینه های من با کیه🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 144 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهوم عشقم چشم اما دلم خیلی گرفته مامانم میگ لباس من ندارم برات بخرم ازش بگیر بخر بگو مامانم خریده ک ...

عزیزدلم یچی بگم بهت؟ اصلا اینکارو نکن ناراحت نشو ولی اگ ازشوهرت پول بگیری بدی مادرت حتی اگ براخودت لباس بخره ولی چون ب نام اون تموم میشه یجورشرمنده هادزدی حساب میشه وازالان دروغگویی ودوروبازی توزندگیت شکل میگیره یه اشناداشتیم همین کارو میکردالهی ک تواونجوری نشی ولی بنده خدا اوایل میگرفت میدادمادرش ک براش لباس وجهازبخره بعدازدواج هم عادت کرده بود میبردهرچی بودمیدادمادرش یبارک شوهرش فهمید چنان دعوایی شد جداشدن اگ میخوای شوهرت بهت اعتماد کنه و یه زندگی خوب داشته باشی توزندکیت ب حرف کسی نکن عزیزدلم شوهرت وقتی ببینه توباهاش صاف وصادقی همه کارمیکنه برات الان هم توعقدی خودتو سرسنگین نشون بده زیادپول نگیر بزار خودش بهت بده نزارحس کنه داری سواستفاده میکنی بخدابعدازدواج همه چیودراختیارت میزاره

عزیزدلم یچی بگم بهت؟ اصلا اینکارو نکن ناراحت نشو ولی اگ ازشوهرت پول بگیری بدی مادرت حتی اگ براخودت ل ...

باشه عشقم چشم 😔دلم اما گرفته شب میخام بهش بگم ک من میخام برم سرکار

درست میگی حتی اطرافیان هم ممکنه ب این حرف برسن اسی ناراحت نشی ولی واقعا عین حقیقته شاید مستقیم با خو ...

بله نظرم منم همینه اینجوری شوهرشم دل زده میشه وبعداتوزندگی مثلا کوچکترین دعوایی بینشون بشه خدایی نکرده واسی بگ برمیگردم خونه بابام شوهرش خیلی راحت میگ کجابری؟ اوناازخداشون بودک توروشوهربدن ک هزینه برات نکنن یادت نرفته ک تونامزدی چجوری هلت میدادن سمت من ک هزینه هاتوبدم

دوران دوستی چطوری ازش پول میخواستی یا لباس میخرید؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

وظیفه خودته

وظیفه پدر تا ۱۸ سالگی

بعد اونم اگه همسر داشته باشی وظایف خورد و خوراک توافقیه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بله نظرم منم همینه اینجوری شوهرشم دل زده میشه وبعداتوزندگی مثلا کوچکترین دعوایی بینشون بشه خدایی نکر ...

😔😔😔 اصلا بخدا دارم گریه میکنم دلم میخاد همه چیو بهم بزنم