2777
2789
عنوان

بچم جن زده شده بخدا 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4892 بازدید | 92 پست
وای دقیقاتا ی حدیش طبیعیه اگ بیشتر شد خالا یا مشکل پزشکی داره یا مثلا تشنج نمیدونم اینا اگ خیلی شدید ...

ای وااای من خودم داره حالم بد میشه دکترشم جواب نمیده توروخدا دعام کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سریع بزن گوگل فیلم تشنج نوزاد نگا کن ببین مثل اونه الان من دیدیم کلا هرچی تو میگفتی اونه بازم خودت ن ...

واااای چقدر ب بیچاره استرس میدین

خودش کم اعصابش خورده شماهاهم هی بدترش میکنین.

والا واسه نوزاد همه اینچیزا عادیه

حالا بازم واسه اینکه خیالش راحت شه یه دکترم ببره ضرر نداره

همه بچه ها همینن تو فامیل منم دیدم نینیا وقتی میخوان اینجورین ب این فک کن ک اون بچته و ب جز تو کسیو ...

نه منم نوزاد زیاد دیدم اطرافم پسر من علائم خیلی عجیبی داره 

اصلا تو خواب آرومو قرار نداره شبا درست نمیخوابه مثلا یکی دو ساعتی آروم بدون حرکت به خواب عمیق بره نه نداریم

ای وااای من دارم میمیرم

نترس عزیزم

دختر بزرگه من تا ۶ ماه نه روز میخوابید نه شب.اونم کولیک داشت .اونم.همش ب سقف نگاه میکرد و زل میزد و انگار حرف میزد.

صداهای مختلف واسه یه نوزاد عادیه.

ولی بازم وایه راحتی خیالت بچه ها میگن دکتر ببر

خوب شاید واقعا کولیک باشه

شیر نمیخوره؟

خوب وزن میگیره؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نترس عزیزمدختر بزرگه من تا ۶ ماه نه روز میخوابید نه شب.اونم کولیک داشت .اونم.همش ب سقف نگاه میکرد و ...

آخه تو خواب یهو بدنشو تکون میده با یه صدای عجیب چند دقیقه یکبار صدا های خیلی بلند درمیاره همه جاشو تکون میده

ببینید صداش جوریه که اصلا ماها نمیتونیم بخوابیم

من خودم روانی شدم بخدا 

هیچ کس حرفمو باور نمیکرد میگفتن برا بچه عادیه صدا دربیاره تا دیشب ک مامانو خواهرم اومدن پیشش خوابیدن دیدن نه واقعا غیر عادیه 

عزیزم طفل معصوم داره تشنج میکنه تو رو خدا تو این دوره این حرفا را بنداز دور ببر دکتر مغز و اعصاب کودکان

همین فردا یادت نره

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
عزیزم طفل معصوم داره تشنج میکنه تو رو خدا تو این دوره این حرفا را بنداز دور ببر دکتر مغز و اعصاب کود ...

یعنی واقعا میتونه تشنج باشه؟

اره اره مغز و اعصاب برای علائمش بهترینه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نوزاد جن هم ببینه نمیترسه چون هنوز فرق بین قیافه زشت و زیبا رو تشخیص نمی‌ده و فرق بین آدم و جن رو هم نفهمیده که بخواد اونا رو ببینه و جیغ بزنه. بچتو ببر دکتر این حرفها رو هم درنیار

عزیزم طفل معصوم داره تشنج میکنه تو رو خدا تو این دوره این حرفا را بنداز دور ببر دکتر مغز و اعصاب کود ...

همین الان به منشی دکتر پیام دادم 😭

خانم تشنج چجوری میشه من سنم کمه بچه اولمه خیلی میترسم