2777
2789
عنوان

بچم جن زده شده بخدا 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 92 پست
به مدت۴۰روز هرروز تو خونت بزار سوره بقره پخش بشه

نه ۴۰ روز زیاااااده . یک بار بزاره کافیه ، خواهرزاده منم اینجوری بود گفتم یکبار سوره بقره گذاشت بچه خوب شد و البته رو راه پله هارو سرکه ریخت یکم و چهار قل هم خوند فوت کرد به بچه ،خدارو شکر خوب شد در حدی بود می‌گفت وقتی میرم آشپزخانه یه سایه سیاه کنار بچم رد میشه

همین الان به منشی دکتر پیام دادم 😭خانم تشنج چجوری میشه من سنم کمه بچه اولمه خیلی میترسم

ببر اورژانس بیمارستان بگو بنظرم نوزاد تشنج میکنه

تا وقت منشی دکتر خیلی طول میکشه

همین الان بچه رو ببر اورژانس بیمارستان

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای چقدر ب بیچاره استرس میدینخودش کم اعصابش خورده شماهاهم هی بدترش میکنین.والا واسه نوزاد همه این ...

عزیزم پسر من فقط پرش از خواب داشت که همه فکر میکنن عادیه

دکتر مغز و اعصاب گفت تشنجه و دوماه دارو خورد

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

قرآن بزار بالا سرش 

خودش تنها نزار 

یک دعایی هست جهت  آرامش کودک در خواب از نت بگیرش 

تو خونت صدای  قرآن بزار . پرنده بزار . گل گیاه داشته باش نگران نباش طوری نیست

مارا جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا 🍀🙂

دختر منم دقیقا تو همین سن تو خواب خیلی سرو صدا و ناله میکرد بردمش دکتر دکتر گرفت به شکم رو ارنجش گذاشت چندتا زد پشتش بچه چندتا باد در کرد در جا خوابید گفت بیا این بچتون بلد نیستید بخوابونید 😂😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بچه که توو این سن نمیتونه درست ببینه عزیزم. تا دیوارو ک اصلا تشخیص نمیده چی اونجاست.

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)

دکتر خوب ببر اول متخصص اطفال ببر داروهای کولیک را کامل بده. اگر خدای نکرده خوب نشد ببر متخصص مغز و اعصاب اطفال. دکتری که انتخاب میکنی حتما خوب باشه. تو نت بگرد و با توجه به نظرات مردم، پزشک مورد تایید انتخاب کن. 

در کنارش بچه را بغل کن یا وقتی خوابه بالا سرش چهار قل، آیت الکرسی، زیارت عاشورا و سوره یاسین یا حدیث کسا بخون. 

حرز امام جواد هم خوبه. یک قرآن هم نزدیک بچت بذار

همین الان به منشی دکتر پیام دادم 😭خانم تشنج چجوری میشه من سنم کمه بچه اولمه خیلی میترسم

پرش از خواب یک نوع تشنجه عزیزم الان کوچیکه ببرش دکتر دارو میده سریع خوب میشه نگران نباش. اگر بزرگتر بشه و نبری ممکنه باعث تاخیر حرکتی بشه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بارداری آرومی داشتی؟ نماز میخونید؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم پسر من فقط پرش از خواب داشت که همه فکر میکنن عادیهدکتر مغز و اعصاب گفت تشنجه و دوماه دارو خورد

الهی ک بلا از همه بچه ها دور باشه.بچه شما هم تنش سالم باشه انشالله

ماهم گفتیم ببره دکتر عزیزم

ولی دیگه بعضی دوستان انقد هی زود باش زود باش راه انداختن طفلی دست و پاشو گم میکنه بیشتر.

من اینجا استرس گرفتم جای این بنده خدا با این حرفاشون.

عزیزم پسر من فقط پرش از خواب داشت که همه فکر میکنن عادیهدکتر مغز و اعصاب گفت تشنجه و دوماه دارو خورد

سلام 

دختر من دو سالشه اونم تا صبح هفت هشت بار از خواب می پره داد میزنم اینم می‌تونه تشنج باشه 

البته دو ماه پیشم از ارتفاع افتاده بود یعنی دوباره خدا به ما برگردوند ولی من فکر میکنم خواب میبینه چون منو صدا می‌کنه یا میگه آریا بده یا ..

خیلی لباس تن بچه نکن  شاید گرمشه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
الهی ک بلا از همه بچه ها دور باشه.بچه شما هم تنش سالم باشه انشاللهماهم گفتیم ببره دکتر عزیزمولی دیگه ...

آخه اگه تشنج باشه و دیر ببرن عواقب بدی داره .رو مغزش تاثیر می‌زاره .ولی اسی استرس نگیره چون خدارو شکر زود متوجه شد و چیزی نمیشه دارو میدن درست میشه