2777
2789
عنوان

بچم جن زده شده بخدا 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 92 پست
اون بچه تازه از محیط رحم خارج شده همه اینا حالاتی که تو رحم داشته بعدم همه کولیکی ها که نباید جیغ بز ...

وای دقیقا

تا ی حدیش طبیعیه اگ بیشتر شد 

خالا یا مشکل پزشکی داره یا مثلا تشنج نمیدونم اینا اگ خیلی شدید باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خوبه که

چی چیش خوبه بچه تشنج میکنه میگن حرز ببند 

عقل ندارن انگار بچه بیمار رو باید برد دکتر 🤯

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
فقط اونایی که پیشنهاد دعا و حرز میدن گاهی اوقات سرم سوت میکشه از این حجم بلاهت

خب سوت بکشه. اتفاقا حرز امام جواد خیلی معروف و واقعا تاثیر گذار در زندگی... اکر شما اعتقاد نداری نیاز نیست به عقیده دیکران بی احترامی کنی. ما نظر میدیم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
یا ابلفضل تشنج چرا من که دو ساعت یکبار شیرش میدم

تشنج عزیزم به میزان شیر  ربط نداره

الانم نگفتیم حتما !!گفتیم علایمش شبیه تشنج ببرش دکتر مغز و اعصاب کودکان تا چک بشه

تشنج میتونه بخاطر صرع باشه ک هیچ ربطی به تغذیه و شیر و .. نداره

زل زدن  به جایی تو خواب مدام تکون خوردن و پریدن  از علائم تشنج نوزادان

خب سوت بکشه. اتفاقا حرز امام جواد خیلی معروف و واقعا تاثیر گذار در زندگی... اکر شما اعتقاد نداری نیا ...

عزیزدل کسی بی احترامی نکرد 

ولی اخه فک کن مثلا حالا امیدوارم بچه استارتر مشکلی نداشته باشه

ولی فک کن بچه تشنج داره باید ببرن دکتر دکتر با علم کارو جلو ببره 

شما اینجا میگی دعا کن

خب همه چیز ک با دعا حل نمیشه علم انقدر پیشرفت کرده

عزیزدل کسی بی احترامی نکرد ولی اخه فک کن مثلا حالا امیدوارم بچه استارتر مشکلی نداشته باشهولی فک کن ب ...

خب استارتر گفت دکتر برده گفتن علائم چیز دیگه اس. به هرحال انشالله که مشکل جدی نباشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

کولیک اصلا شب نمی‌خوابه .حتی همون یک ساعت.

حرکات عجیب و..هم مال اینه طفلی درد داره ناله می‌کنه.دلدرد.ضدنفخ و داروی کولیک و..از داروخانه بگیر بده.

اگر حرکاتش شبیه تشنگه خدا نکرده،ببر مغز و اعصاب.یه فیلم بگیر که داشته باشی به دکتر نشون بدی

چجوری بود😭

خودت آروم باش تازه زایمان کردی نباید حرص بخوری . یک حرز امام جواد از اینستا از آقای حامد طهماسبی بگیر چون معتبر به نیت و اسم خود نوزاد میده آقای طهماسبی تجربه گر مرگ موقت شبکه ۴ هم اومدن زندگی پس از زندگی . 

نگران نباش اسی

پسرمنم همیشه تاچندماه سرساعت دو یهو بیدارمیشد باجیغ وحشتناک میترسیپم حتی

جیغ میزد یک دقیقه بعدمیخوابید هرشب این تکرار میشد

زورمیزد مثل ادم بزرگاا باصدا

میدیدمش یاد درد زایمان میوفتادم ازبس ناله و زور میزد صورتشو جمعمیکرد

خیره هم میشه نوزاد ب دیوار این طبیعیه اما زیاد طول نمیکشه درحد چند ثانیه

روزچی میخوابه؟  

حالابچه ها گفتن یه دکتر مغز واعصابم ببر خیالت راحت میشه انشالله چیزی نیست

همون کولیکه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

سریع بزن گوگل فیلم تشنج نوزاد نگا کن ببین مثل اونه الان من دیدیم کلا هرچی تو میگفتی اونه بازم خودت نگا کن اگه اونجوری بود زود از بچت فیلم بگیر ببر دکتر زودییی ها اسی توروخدا زود ببر