2777
2789
عنوان

چاقی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشی که خودم نتیجه گرفتم اینه ولی ممکنه کمی معدت اذیت بشه شایدم نهاول اینکه سعی کن مقدار غذاتو بیشتر ...

خدایه من اخه روش پرخوری تاثیری نداشت روم بابت استرس زیاد هم فکر کنم باشه الان میشه بدونم چند کیلو بودید چندکیلو شدید

خدایه من اخه روش پرخوری تاثیری نداشت روم بابت استرس زیاد هم فکر کنم باشه الان میشه بدونم چند کیلو بو ...

پرخوری همراه با درست نجویدن غذا

چندبار دقت کن ادمای چاق چه زود لقمه رو قورت میدن هخخخخخ

وزن الانمو نمیدونم ولی ۴۰ و خرده ای میشم

۳۸ بودم تقریبا عرض یکسال و خورده ای شدم ۵۴ کیلو اما بعد از بارداری و ویار و زایمان دوباره عرض چندماه شدم همون ۳۸ چون بچه خواب درست حسابی نداشت و منم کم غذا و غذامم سروقت نبود 

وزن الانمو نمیدونم ولی ۴۰ و خرده ای میشم ۳۸ بودم تقریبا عرض یکسال و خورده ای شدم ۵۴ کیلو اما بعد از ...

جدی ۳۸ کیلیویی ؟ چندسالته ؟ خییییلی خوب موند وزنت بعد از زایمان

فقط برو دکتر نسخه الکی برا خودت نپیچ بدنت اسیب میبینه🤦🏻‍♀️ دکتر با توجه به کمبودای بدنت برات برنام ...

دکترا فقط قرص و شربت اشتها اور میدن رفتم اینقدر تلخ بودن و اینقدر قرص خوردم که قط امید کردم شربت اینقدر تلخ بود که اشتهام کور میشد