2777
2789
عنوان

چاقی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 43 پست
خوبه که منی که هنوز نخورده به وزنم اضافه شده😐💔

اصلا خوب نیست هیچ تغییری نمیکنی بدنم نقص نداره ولی دلم میخواد تو پر تر باشه اسکینی خوشم نمیاو اسکینی لاغر مردنی نیستما ولی هیکل میخوام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۱۳ فروردین خوردم تا ۱۵ اردیبهشت یکماه خوردم ده کیلو اضافه وزنالان قطع کردم سه تا قرص بودن و خیلی ...

نمیدونی کدومش بیشتر تاثیر داره 

الانزاپین میگن چاق کننده ست دوس دارم بخورم

خدایا سپاسگزارم  

ربطی نداره من چندنفرو می شناسم تیروئید دارن ولی توپرن

من خودم استرسمو کنترل کردم پر شدم تاپیک سومم رو بخون ، برای پرشدن صورت هم تاپیک زیباییم راهکار نوشتم

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤

ربطی نداره من چندنفرو می شناسم تیروئید دارن ولی توپرنمن خودم استرسمو کنترل کردم پر شدم تاپیک سومم رو ...

تیروئید دو دسته هست پرکار و کم کار 

پرکار اگه اشتباه نکنم لاغر میکنه کم کار چاق کنندس و روی خلق و خو خیلی تاثیر میزارن 

حس میکنم اونایی که بیخیالن و خیلی خونسردن راحت چاق میشن من خیلی جوشی و حرصی تشریف دارم

عوارض نداره ؟ چند وقت مصرف کردید ؟ میدونید دلم میخواد شکمم تخت باشه ولی تو پر باشه

خب چاق شدی ؛ حینش ورزش شکم انجام بده تاپیک زیباییم نوشتم روشش رو 

اصلا خوب نیست هیچ تغییری نمیکنی بدنم نقص نداره ولی دلم میخواد تو پر تر باشه اسکینی خوشم نمیاو اسکینی ...

من خب از دست خودم کفری شدم از بس که هنوز نخورده وزنم اضافه میشه

اوم معمولا تو پر خیلی جذابه واقعا

ولی میدونی یه دختر تو پر وقتی ساعت شنی باشه خیلی خیلی جذابه 

شما هم میتونه از ژنتیکت باشه شاید وقتی سنت رقت بالا تر چاق شی یهو ( من خیلی اطرافم اینجوری دیدم)

تیروئید دو دسته هست پرکار و کم کار پرکار اگه اشتباه نکنم لاغر میکنه کم کار چاق کنندس و روی خلق و خو ...

می دونم دودسته اس

هر دو دسته اش رو دیدم پر بودن یه زمان هایی هم لاغر البته از حرص و جوش

خب از همونه دیگه ، معمولا آدما از حرص و جوش لاغر میشن دیگه تاپیک سومم رو بخون راجب کنترل کردن استرس هست کنترل کنی چاق میشی

نمیدونی کدومش بیشتر تاثیر داره الانزاپین میگن چاق کننده ست دوس دارم بخورم

نه من آسنترا و فلوکستین و چندتا دیگه خورده بودم قبلش

اصلا کاری به چاقی نداشت

اینا سه تا بودن کنار هم استفاده میکردم چون قوی هستن و عوارض دارن اسماشونو نمیتونم بگم چون میرید میخرید به خودتون اسیب میزنید

شبای اولش تا میخوردم بیهوش میشدم منی که با سروصدا مشکل داشتم تخت میخوابیدم هیچ صدایی حس نمیکردم😄

دکتر مرحله به مرحله دوزش رو برد بالا 

تقریبا دو هفته اش شاد و پرانرژی بودم ،

به اشک و ناراحتی الان واقعا نمی ارزه چون اضافه وزن پیدا کردم زانوهام تحمل وزنم رو ندارن دارم ارتروز میگیرم 

و نمیدونم بااین درد شدید چطور وزنمو بیارم پایین چون نمیتونم تکون بخورم 

درمانش‌فقط قرصه دلم میخواد با غذا شروع بشه اینایی که باشگاه میرن برنامه غذایی برای پر شدن اندامو میخ ...

روشی که خودم نتیجه گرفتم اینه ولی ممکنه کمی معدت اذیت بشه شایدم نه

اول اینکه سعی کن مقدار غذاتو بیشتر کنی مثلا من سعی میکردم حتما دوتا نون لواش بخورم

یا اگه فلافل بود دوتا ساندویج

برنج هم بشقاب پر

صبحونه هم نمیخوردم فقط ناهار و شام و میوه و.....بجز دوبل شدن مقدار غذا مهمترینش درست نجویدن غذا، قبلا خیلی زیاد لقمه رو میجویدم ولی دیدم خیلیا که چاقن غذا زیاد نمیجون منم همینکار کردم و عرض چندماه چاقتر شدم