2777
2789

باشو برو نماز بخون

گلایه هاتو بکن

درد دل هم بکن تا سبک بشی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عزیزم ما به غیر خدا کسیو نداریم نمازاتو بخون

تو رو خدا به نیت اینکه آبروی من و عزیزانم حفظ شه و هیچ وقت کسی برا من و عزیزانم شر و دردسر و بی آبرویی درست نکنه و انشالله تو این هفته برم ارتوسرجری کنم و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای تا کمتر 6 ماه دیگ حتما بدون شر و منت کنم و مشکلات تنفسی و بلع و جویدنم خوب شه و خیلی زیبا شم با جراحی فک کردنم دعا کنید😭😭

باشو برو نماز بخونگلایه هاتو بکندرد دل هم بکن تا سبک بشی

👌👌👌

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

من تو عمرم ۱۰ بار هم نماز نخوندم ولی از همه کسایی ک دم از مومن بودن میزنن با خدا رفیق ترم و هرچی بهش بگم سریع برام اماده می‌کنه بهترنشو بهم میده همیشه ازش تشکر میکنم و اونم همیشه بهم جواب میده   

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

سلام. اشتباه نکنین لطفا ...

ابلیس همینو میخواد.

بنده با خالق قهرش فریب شیطان هست.

دنیا جای صبر و امتحانه، هرچی شده صبوری کن و با الله باش.

منم اتفاقا جورواجوری واسم رت داده. فقط الله

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن