2777
2789
خدا خودش گفته اونایی که نماز نمیخونن رو هرچی بخوان بهش میدم که فقط صداشونو نشنوم توی قراناما کسایی ک ...

راست میگی سوره و آیه اش بهم نشون بده اگه تو راست میگی ک کل اروپایی ها باید بدبخت بیچاره باشن برن جهنم ولی خدا به اونا بیشتر میرسه تا مسلمون ایرانی خدا انگار کمر همت بسته مسلمون ایرانی بی ایمان کنه پس

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

من تو عمرم ۱۰ بار هم نماز نخوندم ولی از همه کسایی ک دم از مومن بودن میزنن با خدا رفیق ترم و هرچی بهش ...

خدا هدایتت کنه عزیزم نگران شدم 😑

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما وقتت رو برای خندیدن به پست های من نزار فقط امیدوار باش و رو برگردوندن ایران تمرکز کن خلاصه ...

🤣🤣🤣

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

از منی که بعد از چند سال قهر بودن در نهایت فقط خدا بهم آرامش داد و الان بیش از یکماهه که برگشتم به نماز و عاشقانه باهاش حرف میزنم بشنو

بنظرم هیچکس امن تر و بهتر از خدا نیس برای ما

نه ترس از قضاوت دارم نه نگران اینم که دردول هامو جایی ببره و نه خجالت میکشم میشینم بعد نماز یه دل سیر حرف میزنم باهاش سبک میشم...از رگ گردن بهمون نزدیک تره 

این روزا تنها کسی که باهاش حرف میزنم خداست

یه نوری یه امیدی تو دلم زنده شده که نبود این چند سال🙃✨

دووم میاریم که یه روزی چیزایی که میخوایمو تجربه اش کنیم💚✨ ای در دلم نشسته،از تو کجا گریزم؟!💍❤️🥺

راست میگی سوره و آیه اش بهم نشون بده اگه تو راست میگی ک کل اروپایی ها باید بدبخت بیچاره باشن برن جهن ...

آیه ۱۸۲ سوره اعراف

آیه ۴۴ سوره قلم

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من تو عمرم ۱۰ بار هم نماز نخوندم ولی از همه کسایی ک دم از مومن بودن میزنن با خدا رفیق ترم و هرچی بهش ...

حالا که خدا انقدر دوستت داره دستوری که داده به جا نمیاری ؟ 

😡نرهای کثیف بی خاصیت درخواست دوستی ندید وگرنه نی نی یارو تگ میکنم نام کاربریتونو میدم لغو شید😡

از مردم کسی هست که خدا را بر یک جانب و کناره ای (تنها به زبان و به هنگام وسعت و آسودگی) عبادت و بندگی میکند پس اگر خیری به او رسد دلش به آن آرام میگیرد و اگر بلایی به او رسد از خدا روی گردان میشود او در دنیا و آخرت هر دو زیان میبیند این همان زیان آشکار است 

سوره حج آیه ۱۱

از مردم کسی هست که خدا را بر یک جانب و کناره ای (تنها به زبان و به هنگام وسعت و آسودگی) عبادت و بندگ ...

بحث نماز خوندن نیست خدا به عبادت ما احتیاج نداره بحث نا امید شدم از رحمتشه ادامه ندادن و بلند نشدن 

هر باری که خواستم باهاش قهر کنم این آیه یادم اومد

خدا هدایتت کنه عزیزم نگران شدم 😑

نگران نباش خدا هوای همه بنده هاشو داره تا وقتی حق کسی رو نخوری گناه زشت نکنی خدا میگه حق خودمم میبخشم ولی حق مردم نه

عزیزم شما وقتت رو برای خندیدن به پست های من نزار فقط امیدوار باش و رو برگردوندن ایران تمرکز کن خلاصه ...

امام هادی فرموده مسخره کردن (و بذله گویی) دیگران، تفریح سفیهان و کار جاهلان است.

آیه ۱۸۲ سوره اعرافآیه ۴۴ سوره قلم

چه خدای خشنی داری حتی به مردمی ک بدی در حق دیگران نکردن هم زور میگه ببخشید عزیزم ولی من خدای تو رو قبول ندارم خدای من عقده ای نیست و اینقدر داره ک نیاز نداره بپرستنش 

از مردم کسی هست که خدا را بر یک جانب و کناره ای (تنها به زبان و به هنگام وسعت و آسودگی) عبادت و بندگ ...

حق تا ابد