2777
2789
عنوان

حسابداری معلمی یا روانشناسی

99 بازدید | 12 پست

کدوم بهتره 

بعضیا میگن چون دختری یا میگن واسه زنا معلمی این واسم اصن مهم نیس 

من واسه سال آیندم رشته انسانی رو انتخاب کردم ولی نمیدونم کدم یکی از این ک ستا زیرشاخه شو ادامه بدم

به ستاشون علاقه دارم و استعداد هم دارم

ولی نمیدونم بازار کار کدوم بهتره معلمی که حقوقش کمه ولی یه سری مزایا هم داره

به آرایشگری هم خیلی علاقه دارم ولی خب اگه اونو برم باید درس رو بیخیال شم یکم هم هزینه داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روان شناسی زیرشاخه انسانی نیس شناور هست.یعنی از همه رشته ها میشه وارد شد.

درس هایی مثل فیزیولوژی اعصاب و غدد هم داره که تجربیا راحت تر متوجه میشن درساش به نسبت سنگینن ولی اینجور نیس خیلی سخت باشه و نتونی

با لیسانس میتونی آزمون استخدامی بهزیستی و آموزش و پرورش و شاااااااااااید با احتمال خیلی کم وزارت بهداشت شرکت کنی.

برای کلینیک باید حداقل ارشد داشته باشی و آزمون صلاحیت حرفه ای شرکت کنی،با ارشد بالینی که زیرمجموعه پزشکی هس راحت تر میتونی آزمون استخدامی وزارت بهداشت شرکت کنی

روان شناسی زیرشاخه انسانی نیس شناور هست.یعنی از همه رشته ها میشه وارد شد.درس هایی مثل فیزیولوژی اعصا ...

خب آخه من انسانی رو انتخاب کردم و بعدش متوجه شدم که از تجربی هم میشه رفت 

معلمی امنیت شغلی داری

تو رو خدا به نیت اینکه آبروی من و عزیزانم حفظ شه و هیچ وقت کسی برا من و عزیزانم شر و دردسر و بی آبرویی درست نکنه و انشالله تو این هفته برم ارتوسرجری کنم و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای تا کمتر 6 ماه دیگ حتما بدون شر و منت کنم و مشکلات تنفسی و بلع و جویدنم خوب شه و خیلی زیبا شم با جراحی فک کردنم دعا کنید😭😭

معلمی درسته شغلیه کع محیطش زنونه هست سه ماه تابستون تعطیلی و اینا

ولی حقوقش خیلی کمه 

بنظرم با حسابداری خیلی بیشتر به درآمد میتونی برسی اگه فقط واقعا توش مهارت داشته باشی و بلد باشه 

روان شناس هم خیلی روان شناس بیکار داریم کم پیش میاد بینشون کسی وضعش خوب باشه 

_
معلمی درسته شغلیه کع محیطش زنونه هست سه ماه تابستون تعطیلی و ایناولی حقوقش خیلی کمه بنظرم با حسابدار ...

دقیقا منطق منم همینا رو میگه 

ولی خانوادم نظرات مختلفی دارن که باعث میشه فک کنم انتخابی که کردم اشتباهه