جمعه عروسیمه برام عجیبه همه کارها کردن حتی مادرم خودش رفت یه ارایشگاه نوبت گرفت تالار رزرو کردن نوبت عکاسی و فیلمبرداری گرفتن و منی که فقط لباس عروس انتخاب کردم منو این همه خوشبختی محالههه😂😂💔
و چرا هیچ حس خاصی ندارم:/
پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
بگو پس بقیه کارا رو انجام میدن که بیخیالی طبیعی نگیری گلا رو خراب میشه به نظرم لاله سفید بگیر خوشگله ...
اره راحتم😂
عههه من طبیعی سفارش دادم😂💔گل طبیعی ژیپسوفیلا سفید هست🥲
ما اینجوری اشنا شدیم که نامزدم مربی یه باشگاهی بود بعد منم همون باشگاه رفته بودم ثبت نام کنم اینم بخش پذیزش برای ثبت نام اینا بود خلاصه چندباری رفتیم اومدیم الانم همسرمه😂
پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده