2777
2789
عنوان

عروسیم😂🥲

2107 بازدید | 65 پست

جمعه عروسیمه برام عجیبه همه کارها کردن حتی مادرم خودش رفت یه ارایشگاه نوبت گرفت تالار رزرو کردن نوبت عکاسی و فیلمبرداری گرفتن و منی که فقط لباس عروس انتخاب کردم منو این همه خوشبختی محالههه😂😂💔

و چرا هیچ حس خاصی ندارم:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

پس فردا؟ 😐

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای چجوری میتونی من یه عروسی پسر خالم در به در همه ارایشگاه هارو رفتیم که ببینیم کرم کدومشون خوبه بع ...

البته زیاد عروسی مون بزرگ نیست فقط دوستای صمیمی فامیل درجه یک

کلا بیخیال هستم😂🫠

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

افرین اینقد ریلکسی

فردا خودشون میبرنت عروسی خودشونم برت میگردونن تو فقط یکم پاشو برقص 😂😂😂😂

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

آرایشگاه مراقب باش بعدا پشیمون میشی عکساتو می‌بینی رقص تمرین کردی؟بعدا فیلمتو دیدی نگی این چه کاری ب ...

اره مطعمنم ارایشگاه معروفی هست توی شهرمون زنداداشم هم همون جا رفته بود خوشگل شده بود:)

اره رقص اینا هم اوکیه😂🫠

البته زیاد عروسی مون بزرگ نیست فقط دوستای صمیمی فامیل درجه یککلا بیخیال هستم😂🫠

عروسی اونم خیلی دعوتی نداشت فک کنم کلش 400 نفر شد چون یه شهر دیگه بود

بعد من برعکس خیلی استرسیم😂

مبارک باشه عزیزم خوشبخت باشین🤍

دقیقاا😂👌

خوبه که همینطوری ریلکس باش😍😂

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

وای من بیچاره تا لحظه آخر داشتم هماهنگی ها روانجام میدادم ولی چقدر خوب بود همه چی اونجوری که میخواست ...

الهییی عزیزم خوشبخت باشین🌱

2790
2778
2791
2779
2792