2777
2789
عنوان

عروسیم😂🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2107 بازدید | 65 پست
تازه بهت کادو و پول و شاباش هم میدن😂

جرعت دارن ندن😂😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قربونت برمممم مهربونممم🤍🤍🌱

❤️🫂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

چه بیخیالی تو دختر چند روز جلوتر باید بری پاکسازی پوست دسته گلتو گرفتیخنچه ها چی حنا و گیف ها

اوههه پاکسازی پوست من پوستم همین جوری قشنگه 😂🥲

دسته گل نامزدم امشب قراره تحویل بگیره بیاره:)

گیف حنا اینا با جاریمه فردا قراره بیاره خونه مون😂🫠

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

ایشالا همچین روزی نصیب مامجرد هاهم بشهخوشبخت بشی اسیییییی

انشالله ممنونم عزیزم🌱

اوههه پاکسازی پوست من پوستم همین جوری قشنگه 😂🥲دسته گل نامزدم امشب قراره تحویل بگیره بیاره:)گیف حنا ...

بگو پس بقیه کارا رو انجام میدن که بیخیالی 

طبیعی نگیری گلا رو خراب میشه به نظرم لاله سفید بگیر خوشگله 

حالا چطوری با هم آشنا شدید؟

به دلم

بگو پس بقیه کارا رو انجام میدن که بیخیالی طبیعی نگیری گلا رو خراب میشه به نظرم لاله سفید بگیر خوشگله ...

اره راحتم😂

عههه من طبیعی سفارش دادم😂💔گل طبیعی ژیپسوفیلا سفید هست🥲

ما اینجوری اشنا شدیم که نامزدم مربی یه باشگاهی بود بعد منم همون باشگاه رفته بودم ثبت نام کنم اینم بخش پذیزش برای ثبت نام اینا بود خلاصه چندباری رفتیم اومدیم الانم همسرمه😂

اره راحتم😂عههه من طبیعی سفارش دادم😂💔گل طبیعی ژیپسوفیلا سفید هست🥲ما اینجوری اشنا شدیم که نامزدم م ...

ای بابا طبیعی چون الان هوا گرمه زود پژمرده میشه حالا عیبی نداره خوشبخت بشی 

به دلم

مبارک باشه 

از عروسیت برامون عکس میزاری؟

همونی که با جاریت عکس گذاشتی؟

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

ای بابا طبیعی چون الان هوا گرمه زود پژمرده میشه حالا عیبی نداره خوشبخت بشی

ای باباا اولین خرابکاریم😂😂

ممنونم عزیزمم

مبارک باشه از عروسیت برامون عکس میزاری؟همونی که با جاریت عکس گذاشتی؟

ببینم چی میشه اگه خوب شدن عکسا چشم🥲😂

اره گلم

دوستان تاپیک سرکاریه😒

چطور

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده