2777
2789
عنوان

عروسیم😂🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2107 بازدید | 65 پست
افرین اینقد ریلکسیفردا خودشون میبرنت عروسی خودشونم برت میگردونن تو فقط یکم پاشو برقص 😂😂😂😂

دقیقااا فقط یکم بهشون افتخار میدم میرقصم😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

عروسی اونم خیلی دعوتی نداشت فک کنم کلش 400 نفر شد چون یه شهر دیگه بودبعد من برعکس خیلی استرسیم😂مبار ...

انقدر سخت نگیررر😂🫠

مرسیی مهربونم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عهههه شمایین ، کاربر میس ژینا 😍😍مبارک باشههه 😍🥳🥳🥳

ان شالله خوشبخت بشین 

خیلی خیلی مبارکه

😍😍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

خوبه من بودم از استرس یه ۵ ۶ لاغر کرده بودم 😅

یاخداا چرا😂

مبارکت باشه عزیزمخوشبخت بشیبرای منم دعا کن تا زودتر خونه ای که دوست دارم و عروسیم گرفته بشه❤️

ممنونم قشنگمم حتماا گلم انشالله🤍

رابطه و اینا😂😑من یماه دیگه عروسیمه انقد استرس دارم نگو کجا برم برای شیو بیکینی و اینا ک زود در نیا ...

عشقم من باردارم😂😂

عهههه شمایین ، کاربر میس ژینا 😍😍مبارک باشههه 😍🥳🥳🥳ان شالله خوشبخت بشین خیلی خیلی مبارکه😍😍

قربونت برمممم مهربونممم🤍🤍🌱

2790
2778
2791
2779
2792