2777
2789
عنوان

عروسیم😂🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2107 بازدید | 65 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوشبخت باشی ارزوی موفقیت میکنم براتون🌷🌷🌷🌷💚💚💚

ممنونم عزیزم همچنین🤍

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

ای باباا اولین خرابکاریم😂😂ممنونم عزیزمم

بارداری زیاد بالا پایین نپر با همه مهمان ها هم پا نشی روبوسی کنی کرونا جدید اومده بگیری قید بچه اتو باید بزنی دور از جون

به دلم

وقتی بشنوی من موقع خواستگاریم حضور نداشتم و پارک بودم انگشتر نشونم گذاشتن و رفتن ب خودت امیدوار میشی

وای دختر عاشقتمم😂😂😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بارداری زیاد بالا پایین نپر با همه مهمان ها هم پا نشی روبوسی کنی کرونا جدید اومده بگیری قید بچه اتو ...

کرونا جدید چیه دیگه؟؟

تاپیک سقط جنین رو دیدم فکر کردم سرکاریه😂😂

اهاا😂

مریضی جدید هست خیلی سنگینه من بیشتر به ریه میزنه اصلا با کسی روبوسی نکن یا بغلشون نکن نامزدت هم همین ...

حتماا ممنونم که اطلاع دادی👌🌱

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز