2777
2789
عنوان

مادرهای چند فرزند و معلم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 58 پست
کلاس اول نفرستادی؟ مهر میره اول؟

کلاس اوله مهر باید بره دوم

ولی انگار زود بوده براش

کوچولوء سختشه فهمیدن درس

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به هوش و سطح یادگیری بچه داره. متفاوته

من پسرم نیمه اولی بود ولی خیلی خیلی باهوش بود. هر سال معلم ها میگن از همه بچه ها کلاس ذهنش و فهمش جلوتره.

اما بچه دومم اونم نیمه اولیه ولی اختلال یادگیری داره و دیر آموزه. اونو می‌خوام دیرتر بفرستم

پسرم متولد ۲۵ شهریور و دخترم متولد ۲۵ بهمن از نظر یادگیری فرقی باهم نداشتن فقط چون ایام مدرسه رفتن و کلاس اولی بودن پسرم‌کرونا بود و عمدتا غیر حضوری من بیشتر اذیت شدم ولی الان تو کلاسشون از همه ی بچه های کلاسشون که نیم‌ دومی هستن درسش بهتره 

پرستار nicu

پسر من نیمه اولی هست فرستادم .وای همیشه میگه چرا بچه های ما باید ۶سالکی برن و نیمه دومی ها ۷ سالگی الان از همه بچه های کلاسشون کوچیکتر هست چون اونا اکثرا نیمه دومی سال قبل هستن  ولی راضی هستم فرستادمش 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

من خیلی فکر کردم با توجه به توانایی های پسرم دلیلی نمیبینم نفرستمش سر وقت 

امسال میره پیش و انشالله سال بعد مدرسه 

نمیخوام یک سال الکی بندازمش عقب 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه رو الکی یه سال عقب میندازی که چی🥴

برای یکسال زودتر دیپلم گرفتن بچه‌ی پنج ساله رو بجای بازی و فعالیت بندازم توی مسئولیت و آموزش زودهنگام که چی🥴

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

اینو برا دل خودم مینویسم...

همه خانما فقط میگن: هوش بچه‌م /توانایی بچه‌م/ عقب نیوفتادن بچه‌م

ولی یکیشون این وسط نمیگه خود بچه‌م...کودکی بچه‌م... 

دارن فقط مقایسه میکنن که بچه‌شون از بقیه کمتر و کندتر و عقبتر نباشه و رشد تربیتی بچه کمتربن معنا و اهمیتی نداره براشون!

و فک میکنن وقتی میگی بچه کوچیکه یعنی بچه نفهم و ناتوانه!!!!

در صورتی که توئه مادر اگر به فکر بچه‌ت بودی دوتا کلاس تربیت فرزند شرکت میکردی که بدونی در جوامع غربی بچه تا حدود۹سالگی با آزمایش و بازی تعلیم داده میشه و طبق تربیت اسلامی ۷سالگی سن شروع آموزش و عبد بودن بچه‌ست! درواقع داری ب بچه‌ت خیانت میکنی!

شما بچه‌تو از پنج ماهگی غذاخور کن بگو چه فرقی داره با شش ماهگی آخه فرقش یکماهه! 

8ماهگی دنیاش بیار آخه چه فرقی داره ۹ماه یا8ماه!!

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

@آشرشته @مادرزنم مهربونا فقط یادم بود که سما چندفرزند داشتید میشه لطفا راهنمایی کنید طبق تجربه‌تون

سلام عزیزم من هر دوتا بچه هام که مدرسه میرن نیمه دومی هستن ولی سومی نیمه اولی هست تصمیم دارم هر موقع که وفت مدرسه رفتنش شد  یک سال دیرترثبت نام کنم برا مدرسه  

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜