2777
2789
عنوان

مادرهای چند فرزند و معلم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 58 پست
تنها کسی که منظورمو متوجه شد شما بودید.اگر بوه بزرگ کرده باشید دقیقا متوجه شدید که بچه به روز و ساعت ...

بله من کاملا متوجه حرف شما شدم ولی اینجا متاسفانه مادرا ازرو بچه های خودشون نظر میدن وحرفموقبول ندارن ولی من کلی گفتم .

هرچه درفهم توآید،آن بود مفهوم تو

حتی اگه یادگیریشونم ضعیف باشه باز جای نگرانی نیس چون نیمه ی اولن وهنوز به اون سطح ازآمادگی نرسیدن .ا ...

مدیر مدرسه خواهرزادم گفته بود بچه نیمه اولی از کلاس اول بهش ظلم میشه تااااااااا دیپلم.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه میکنید اختلاف سنشون چند ماهه و برای بچه ۷ ساله چند ماه تو میزان یادگیری تاثیرگذار نیست و قابل ...

حرف یکساله نه چندماه

خلاصه که امیدوارم تا دور نشده ب نتیجه برسم...

عزیزم من اصلا منظورم بادگیری بچه نیست.و اینکه میخواستم کسی که مثلا دو سه تا بچه داره و تجربه داره دق ...

متوجه شدم منظورتونو 

ولی خیالتون راحت گول حرفهای بقیه رو نخورید چون واقعا هیچ فرقی بینشون نیست 😅😅😅نه از نظر یادگیری 

نه مشق نوشتن و کند و تند نوشتن 

نه فعالیتهای اجتماعی 

اشتباه میکنید اختلاف سنشون چند ماهه و برای بچه ۷ ساله چند ماه تو میزان یادگیری تاثیرگذار نیست و قابل ...

من هرچی بگم شما بازنظرخودتونو میگید .موفق باشی عزیزم

متوجه شدم منظورتونو ولی خیالتون راحت گول حرفهای بقیه رو نخورید چون واقعا هیچ فرقی بینشون نیست 😅😅😅 ...

اگر اینطور باشه که عالیه

متوجه شدم منظورتونو ولی خیالتون راحت گول حرفهای بقیه رو نخورید چون واقعا هیچ فرقی بینشون نیست 😅😅😅 ...

بحث گول خوردن نیس هرکسی هرآنچه که دیده وتجربه کرده رومیگه

سلام 

از لحاظ روانشناسی رشد بچه باید بررسی بشه اگر عقب تر بود میتونی نفرستی من خودم هم امسال بچم باید بره اول ولی هنوز مرددم که بفرستمش یا نه. 

توانایی ها و رشد جسمی روانی بچه ها یکسان نیست باید ارزیابی بشن

سلام از لحاظ روانشناسی رشد بچه باید بررسی بشه اگر عقب تر بود میتونی نفرستی من خودم هم امسال بچم باید ...

دقیقا شما متوجه منظورمن شدید ولی من اینجا هرچی میگم  میگن نه اشتباهه بچه هاهمشون مثل همن 

اگر اینطور باشه که عالیه

عزیزم نیمه اول فروردین داریم تا مهر هم دیدم ثبت نام میکنن دختر من متولد مهره و علی رغم اینکه بعضیا گفتن زودتر ثبت نامش کن من قبول نکردم به نظرم رشد بچه  وقتی کامل شه و به مدرسه بره خیلی بهتره

متولد چه سال و ماهیه

تیر ۹۷

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

2790
2778
2791
2779
2792