2777
2789
عنوان

مادرهای چند فرزند و معلم ها

599 بازدید | 58 پست

تجربه شما چیه 

بین توانایی یادگیری و آموزشِ 

بچه‌های نیمه اولی و نیمه دومی، فرقی میبینید؟

بچم نیمه اولی هست دوستان تاکید میکنن نفرستمش پیش دبستانی تا با نیمه دومی ها بره

میگن کوچکه و اذیت میشه

البته کسانی ک گفتن یکی دوتاشون کادر آموزشی بودن و تجربه داشتن.

ممنون میشم راهنمایی کنین🍀

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

موافقم

دخترمو باید سال بعد میفرستادم مدرسه الان کوچولوء هیچی بلد نیست

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا نیمه دومی ها زرنگ ترن. اونم صرفا بخاطر این ک بزرگتر از نیمه اولی ها هستن و خب عقلشون بیشتر رشد کرده

اما ما یه همکلاسی داشتیم شهریوری بود.خیلی هم باهوش بود

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

پسر من ۲۱ شهریور ۸۸ هست تو کلاسشون حتی ۵ مهر ۸۷ هم داشتیم ولی هیچ وقت از هیچ کدومشون عقب نموند اتفاقا درسش از بقیه هم بهتر بود 

اینهمه بچه ی نیمه اولی سر وقتش میرن مدرسه هیچ اتفاقی هم نیفتاده تا حالا 

حیفه الکی بچتو‌ یک سال دیر بفرستی 

۳تا دارم ۲تا اولی یک دومی

از نظر هوشی اصلا ربط نداره به هیچ عنوان 

فقط از نظر جثه معمولا نیمه اولی ها ریزترین 

در کل حیف بخاطر این موضوع نفرستی 

فقط فقط هم کلاس اول این موضوع مهم میشه 

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

پسرم نیمه اولی اونم شهریور ماه از همه بچه ها کوچیکتر بود 

ولی از همه درسش بهتر بود 

تیزهوشانم قبول شد 

ربطی به نیمه نداره بچه باید حمایت شه خودشم بخواد اونوقت که نیمه دومی ها به گرد پاش هم نمیرسن

پسرم نیمه اولی اونم شهریور ماه از همه بچه ها کوچیکتر بود ولی از همه درسش بهتر بود تیزهوشانم قبول شد ...

خیلیاشون هنوزآمادگی موندن تو مدرسه رو ندارن 

هرچه درفهم توآید،آن بود مفهوم تو