ذهنم داعم یه حرفی میزنه میگه اگر مثلا فلان کارب ک از ذهنم رد میشه رو انجام ندی فلانی از خانوادت میمیره !😭حالا تازگیا یه جوری شده بیشتر تهدید میکنه مثلا میگه چجوری میمیرن با آتیش سوزی با تصادف با ......خیلی وحشتناکه میترسم در عذابم عذاب
چیزی که تو توصیف میکنی وسواس فکریه که یه جور اختلال اضطرابیه. خیلیا این حالتو تجربه کردن، فقط باید بدونی تقصیر تو نیس و قابل درمانه. حتما با یه روانشناس صحبت کن. این افکار نه واقعین نه نشونه خطر، فقط مغزت کمک میخواد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
داری وسواس فکری-اجباری میگیری. این فکرا واقعی نیستن، فقط مغزت داره اذیتت میکنه. باید کمکم بیمحلی کنی بهشون، چون هرچی توجه کنی، قویتر میشن.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!