2777
2789
عنوان

کنکوری

118 بازدید | 21 پست

یه کوچولو راهنمایی و حس خوب خسته شدم

با فرض اینکه نصفه خوندمو و امتحان نهایی از رگ گردن نزدیک تره فارسی و دینی هم هرچی ترم اول خوندم دیگه هیچی

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نهایی 60 درصد و راحت تره مثل خر بخون

حاضرم مثل خر و هر حیوان دیگه ای بخونم ولی تایم خیلی محدودی مونده و من هر کتابیو نصفه خوندم به جز دینی و فارسی که از ترم اول هیچی نخوندم🫠

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

تکون بده دختر

من بعد یه لیسانس میخام دوباره کنکور بدم

چون تو تایم کنکورم با سسخل بازیام ریدم توش

حسرتش موند به دلم

الان محدد شروع میکنم و خوشحالم ولی تو نذار عمرت به باد بره

حیفه

من هیچی نخوندم واسه نهایی🥴

از الان سروع کن هنوز دیر نیست نزار حسرت شه واست

الان حداقل ۱۷ یا ۱۸ سال داری یعنی بیشتر ۲۰۰ ماه زندگی کردی حالا وقت تلف کردی یا هرچی این یکماه رو بزار برای خودت و تمام تلاشتو بکن

حاضرم مثل خر و هر حیوان دیگه ای بخونم ولی تایم خیلی محدودی مونده و من هر کتابیو نصفه خوندم به جز دین ...

خوبه دینی راحته فارسی هم همینطور بخون

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

از کل فرصت استفاده کن حتما میتونی

ممنونم✨

تکون بده دخترمن بعد یه لیسانس میخام دوباره کنکور بدمچون تو تایم کنکورم با سسخل بازیام ریدم توشحسرتش ...

ایولااااا خوشم اومد میتونی چون ارادشو داری کنکوری همین سالی؟

میدونی همش فکر میکنم وقت کم دارم و هر کتاب نصفه خوندم به جز دینی و فارسی که از ترم اول هیچی نخوندم ولی بازم امیدوارم که بشه:)

خوبه دینی راحته فارسی هم همینطور بخون

حتماااا مرسی واسه وقتی که گذاشتی✨

امید بیست بهت نمیدم ولی بخون ۱۷ ۱۸ بشی

من ولی امید بیستم دارم😂✨

ایشاللع شماهم

من ولی امید بیستم دارم😂✨ایشاللع شماهم

ایشالا که میشی من میترسم انقد سخت باشه که بیست بشه ارزو

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز