2777
2789
عنوان

کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 21 پست
ایولااااا خوشم اومد میتونی چون ارادشو داری کنکوری همین سالی؟میدونی همش فکر میکنم وقت کم دارم و هر کت ...

یا از خوندن زیاد این حسه توهمی اومده سراغت یا از پراکنده خوانی

به هرحال یه مقداری خوندی

ذهنتو نظم بده

برنامه بچین ازشم خارج نشو

از هیچ کاری نکردن بهتره

برای۴۰۵میخونم عزیزم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ایشالا که میشی من میترسم انقد سخت باشه که بیست بشه ارزو

ایشالا نه نترس ترس حق خیلی چیزا رو میگیره و استرس میاره بابا یه درسه دیگه قرار نیست کوه جا به جا کنیم میشه حتی اگه قرار باشه بیست واسه بقیه ارزو شه واسه ما قرار نیست

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

یا از خوندن زیاد این حسه توهمی اومده سراغت یا از پراکنده خوانیبه هرحال یه مقداری خوندیذهنتو نظم بدهب ...

امیدوارم بشه واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم 

🫠

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

نای انگیزه دادن ب کسی دیگه دیگه ندارم:(

اشکال نداره عزیزم

امیدوارم موفق باشی فقط✨