2777
2789
عنوان

امروز خورد شدم له شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 86 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشاره به چی زده؟چقد رو دادی به‌ شوهرت پیشت با زنای دیگه راحت هرحرفی میزنه ؟

حتما اشاره زده زنگ میزنم یا الکی بوده حرف کار چون دختره تا من اومدم بیرون خندید نمیتونست حرف بزنه از خنده شوهرمم از عکس العمل دخترع هول شد

حق شوخی ام نداره ازاین به بعد باهاش سرسنگین تر برخوردکن هواسشو جمع کنه

اصلا ی کلام نتونستم باهاش بحرفم انقد ک بغض دارم میترسم حرف بزنم گریه م بیاد ببینه ،هی بعدش گفد چی میخاستی بخری مغازع ب مغازه وایساد وسایل خریدم جوابشو فقط با سر میدادم انقد ک حالم بدبود😭

تلافی کن وانمود کن تو هم راحتی با مردها رفتی جایی مغازه ای چیزی پسر جوان خوش استایلی دیدی اومدنی بیر ...

من کوچکترین حرفی با فروشنذه مرد بزنم ی الم‌ شنگه ای ب پا میکنه،کاش میتونستم ی روزی تلافی کنم خالی بشم ولی چ کنم میترسم 

ای بابا واقعا که شوهرت عقل نداره آخه آدم جلوی زشت با زنای دیگه گرم میگیره 

ولی باید بهش حالی کنی که فهمیدی خودشو جمع کنه 

قشنگ بهش بگو هرجور رفتاری کنی با زنای غریبه منم اونطوری رفتار میکنم 

امیدوارم ی جا ی زنی جلو روی تو همچین بزنه تو ذوقش که خورد و خاکشیر بشه

دختره هم بدش نیومده بود ،ایفون 16دراورد شماره سیو‌کرد شوهذم گفت با حقوق 6تومن چجور ایفون داری گفت برام خریدن اینجاهم کارم زیاد نیست فقط میشینم صاحبکارمم خودش باماشین میبره و میارم

گفتم شاید آدمه ،قصدش فقط شوخیه

عزیزم دلیلی نداره ایشون با دختر غریبه شوخی کنه ! هر چقدر هم شوخ طبع باشه یه مرزهایی وجود داره ! 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
ای بابا واقعا که شوهرت عقل نداره آخه آدم جلوی زشت با زنای دیگه گرم میگیره ولی باید بهش حالی کنی که ف ...

متاسفانه نمیتونم اینجورب رک بگم چون اقا خودش حساسه نباید حتی سلامم کنم ب طرف ولی خودش بگو بخند کنه قصد بدی نداره و من توهمی ام ،فک میکردم ادمه ،تو زندگی همچین حرکتی ازش ندیده بودم ،خیلی داغونم 

عزیزم دلیلی نداره ایشون با دختر غریبه شوخی کنه ! هر چقدر هم شوخ طبع باشه یه مرزهایی وجود داره !

شوهرم کورده و این چیزارو عادی میدونن تو فرهنگشون اگ اعتراض کنم ینی خیلی حساسم 

من کوچکترین حرفی با فروشنذه مرد بزنم ی الم‌ شنگه ای ب پا میکنه،کاش میتونستم ی روزی تلافی کنم خالی بش ...

گفتم که لازم نیست با پسره همکلام بشی وقتی اومدید بیرون بعد وانمود کن که خوشت اومده تو مغازه هم مثلا سعی کن وانمود کنی میخوای ب ی بهونه شوهرتو بفرستی مثلا اتاق پرو 

ببین مثلا برید لباس فروشی اقایان بعدم اگه طرف جوان و خصوصیاتش برعکس شوهرت بود خب ،ی تیشرت بردار یا شلوار بده ب شوهرت هی بگو برو پرو کن دیگه 

بعدشم اگه نرفت مهم نیست و وقتی اومدین بیرون در مورد پسره بگو پسر خوب و سر به زیر و ماهی بود برای فلان دختر فامیلم کاش میشد شمارشو میگرفتی

اینجوری تا تهش میسوزه فکر میکنه تو هم دنبال فرصت تنهایی بودی هم دنبال شمارش 

در اصل هم هیییچ کار خطایی نکردی دیگه بهش فکر ؟

مام کوردیم ولی مردامون از این غلطا نمیکنن نمیدونم شایدم جراتشو نداشتن چ داداشام چ داماد و شوهر و برادرشوهر و ..

گفتم که لازم نیست با پسره همکلام بشی وقتی اومدید بیرون بعد وانمود کن که خوشت اومده تو مغازه هم مثلا ...

درسته عزیزم فکر خوبیه ،حتما ی روزی اینکارو میکنمممم

عزیزم این عادی نبود کلا ، من خودم مذهبی نیستم و اصلا از این بابت نمیگم ! برای ایشون هم عادی نیست قطعا ! چرا؟ چون اگه عادی بود که با دختر مردم اینجور گرم بگیره پس باید عادی می‌بود براش که شما هم پسر غریبه گرم بگیری ، ولی میگی بلوا به پا میکنه !!!! من با خوشرویی و نهایت یکم مزاح متناسب با فضا مشکل ندارم ایشون کارو به جایی رسوند که دختر غریبه به شما بگه زن دوم یا دوس دختر ! یعنی فهمید با مرد متعهدی طرف نیست ! بین شوخ طبعی و هول بازی یه مرزی هست؛ دختره اولش هی محل نمیداد شوهر شما گیر داده عروس داداشم میشی ! بیا من پول بیشتر میدم برای ما کار کن ! اخرشم مجبور شه قسم بخوره بچه دارین ! به دختر غریبه بدهکاره که توضیح بده و ثابت کنه؟

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹