2777
2789
عنوان

امروز خورد شدم له شدم

1439 بازدید | 86 پست

له شدم تو زندگی اینجوری نشکستم

،باشوهرم بیرون بودم گفتم کنار یه خرازی صبر کن 

اونم وایساد ،باهم رفتیم تو مغازه دار مرد بود گفتم گیپور ازاین قشنگتر نداری،گفت نه ،یهوشوهرم گفت بریم مغازه روبرو شایدقشنگترباشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتیم روبرو فروشنده ی دختر بود ،داشت باتلفن حرف میزد میگفت بخدا 6میلیون حقوقمه چکارش کنم،منم رفتم سمت گیپورا داشتم انتخاب میکردم حواسم رفت شوهرم داشت با نگاهش دختره رو میخورد ،منم گزاشتم پای شوخ طبعیش طبق معمول

یهو تلفن‌دختره تموم شد بهش گفت 6تومن اینجا بهت میدن خیلی کمه بیا برای ما کار کن ،بیا بفرستمت آلمان دختره گفت جایی نمیرم چرا زن خودتو نمیفرستی،گفت میگم زن برادرم بشی ، ب من گفت شمارشو بگیر ،دختره گفت من این ماه شوهر میکنم میرم

بعد دختره گیپورو متر کرد گفت بیا دومترونیم شد ،برید،یهو شوهرم گفت این دومترونیم نبودا خودت متر کن ب شوخی منم گفتم ن بابا دونیمه گفت نه متر کن رفتم متر کنم دختره اومد اینطرف پاهاشو لاک قرمز زده بود ی صندل قشنگ پاش بود اومدم بیام سرجای خودم شوهرم فقط ب پاهاش زل زدخ بود