2777
2789
عنوان

امروز خورد شدم له شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 86 پست
منم گفتم بشین بریم مهم نیس،نشست توماشین دست پیش گرفتن ک تو نفهمی این چ حرفیه ،منم گفتم اشکالی نداره ...

شوهر شما انقدر سبک بازی در اورده تو چرا بی ارزش باشی؟

دختر و زن با ارزش ببخشا ولی محل مرد انقدر پر حرف و پرو نمیدن

نترس اصلا 

تو حرفتو زدی

از اول هم دیدی حس بد داری بگو منصرف شدم از خرید بزیم خونه

راستی بچت رو ماشین تنها نزار خطرناکه

مام کوردیم ولی مردامون از این غلطا نمیکنن نمیدونم شایدم جراتشو نداشتن چ داداشام چ داماد و شوهر و برا ...

هنوز ک هنوزه زیر بار نمیره میگه من کاری نکردم تو خیلی حساسی ،مثلا میخاد خودشو خونگرم نشون بده ولی نمیدونست دختره بااون عکس العملش پته شو میریزه رو آب،میگم کورده فک میکردم تاالان با هرکی پیش من شوخی میکنه ب چشم خواهری نگاش میکنه غیرت داره ولی نمیدونستم اینجوریه ،داذم ب این فکر میکنم تاالان با چندنفر اینجوری ریخته روهم و من خوش خیال بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر شما انقدر سبک بازی در اورده تو چرا بی ارزش باشی؟دختر و زن با ارزش ببخشا ولی محل مرد انقدر پر حر ...

چون منو در حد ی دختره... دونست،زن خودشو ول کرد با اون داشت برنامه میچید 😭هیچ عزت نفسی برام نمونده ،،

کوچه کم عرض بود‌درست جلو مغازه پارک کرد بچه مم خاب بود گفت بیدارش نکن

هنوز ک هنوزه زیر بار نمیره میگه من کاری نکردم تو خیلی حساسی ،مثلا میخاد خودشو خونگرم نشون بده ولی نم ...

گس لایتینگ میکنه ! یعنی بهت میقبولونه که تو حساسی و خبری نیست و داری اشتباه میکنی! در حالیکه اون غیرت داره ‌ و شما نداری ؟ معلومه که داری ، رفتارش  بد بود ! فکر کرده به شما بگه حساس یعنی با این واژه شما باید خجالت بکشی و محکوم بشی و ساکت باشی؟ خجالت نکش از این واژه ، بکو اره حساسم ! وقتی من یه رفتاری دوس ندارم نباید انجام بدی ! یه مشاور مجرب برین حتما 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

عزیزم واقع عصبی شدم

واقعا حق داری حس بد بگیری

حتما انتقام بگیر و بشونش سر جاش

و راجع بع اینکه گفتی کرده براشون عادیه

من تو کردای اطرافم اینجور رفتارا ندیدم اصلا

ای فراسوی تجسم در دلم جای داری
هنوز ک هنوزه زیر بار نمیره میگه من کاری نکردم تو خیلی حساسی ،مثلا میخاد خودشو خونگرم نشون بده ولی نم ...

میفهمم و بهت حق میدم اما متاسفانه ریشه مردها هر چی هم که باشه بازم امکان خطاشون خیلی زیاد هستش 

امان از دستش زنشو دلخور کرده تازه وانمود میکنه چیزی نشده

شمام ب روت نیار و حرفشو نزن چون فقط سبک میشی ولی سر سنگین باش و ب وقتش تلافی کن اما سعی کن دیگه به روش نیاری تا نتیجه ی بهتری بگیری

دفعه ی بعد اما اگه خواست همچین حرکت هایی بزنه شبیه این استاد دانشگاه های ادبیات رفتار کن یعنیاااچنان بکوبش که نفهمه از کجا خورده،مثلا همون لحظه بگو عزیزم لطفا در مورد زندگی خصوصی دیگران دخالت نکن،حتی اگه دختر خانم گفت ایرادی نداره با جدیت بگو عزییزم شاید برای شما ایرادی نداره اما من و همسرم همچین رفتاری رو نمیپسندیم و بعد هم خداحافژی کن و خرید نکن تا مجبود بشه بیاد بیرون و هر بار خواست تکرار کنه ی جوری با قدرت حالشو بگیر و وانمود کن ناراحت نیستی و فقط حس میکنی اینکار شوهرت باعث بی کلاسی تو میشه میفهمی منظورمو؟

سعی کن خیلی کتاب بخونی این خودش ی کمک بزرگ و ی تو دهنی دیگس حالا بعدا شاید فرصت شد اومدم دلیلشو گفتم

چون منو در حد ی دختره... دونست،زن خودشو ول کرد با اون داشت برنامه میچید 😭هیچ عزت نفسی برام نمونده ، ...

میفهمم حست بده 

اما حقیقت این هست که تو با ارزشی

مردا متاسفانه رو باز کردن

دم شوهرت رو قشنگ قیچی کن 

برخوردت خیلی ساده بوده

مام کوردیم ولی مردامون از این غلطا نمیکنن نمیدونم شایدم جراتشو نداشتن چ داداشام چ داماد و شوهر و برا ...

دقیقا اینکار واسه تمام فرهنگ ها از هر شهری و طائفه ای بی معنیه و زشت ...

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

اصلا از سرووضعش معلوم بود چیکاره س،هی خودمو گول زدم گفتم حساس نشم

همون موقع باید از مغازه میومدی بیرون جدی هم تذکر میدادی 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
جون برخورد ندارم انقد تو زندگیم با همه چیش ساختم الان نایی ندارم ،دوس دارم خودش طلاقم بده بره باهرکی ...

اصلا مسله اين نيست ك تو بخواي اقا رو اصلاح كني منظورم از برخورد جدي اينه ك ديگه جلوي خانوما ي ديگه حس تحقير بهت نده وگرنه ب درك ك با ديگران خوش و بش ميكنه جلوش سخت وايستا و وا نده بذار حساب ببره

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

چون منو در حد ی دختره... دونست،زن خودشو ول کرد با اون داشت برنامه میچید 😭هیچ عزت نفسی برام نمونده ، ...

باور کن خود اون دختر از رفتار شوهرت چندشش میشه من که خودم همچینم 

ادم مذهبی نیستم که بگم به خاطر اعتقادات دینی هست نه

اما هر جا مردی زنشو پیشم بکوبه چنان میکوبمش در جا خانومم خانومم میکنن