2777
2789
عنوان

امروز خورد شدم له شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 86 پست

زودترازشوهرم اومدم شوهرم موقع خروج گفت باشن دوسن نفر پیدا کن برای کار دی،یهو دیدم صدای غش غش دختره بلند شد،من صورت شوهرمو ندیدم دیگ ،یهو گفتم بهش اشاره زدی ک اینطور خندید

این که شوهرت نمیتونه متعهد باشه،شخصیت سست خودش رو نشون میده،شما چرا خورد بشی؟

مردهای ایرانی وعرب و بیشتر آسیایی ها همه همینن.

فقط یه جور رفتار بکن ازت حساب ببره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم هول شد گفت چی نه بابا  فک کرده دوس دخترمی میخنده،گفتم منو خرفرض نکن حتمااشاره زدی اینجوری قهقهه زد ،زود سوارماشین شدم شوهرم درعقبو باز کزد ب دختره تومعازه گفت ببین اینم بچه مونه میخاست گندی ک زده رو ماسمالی کنه 

منم گفتم بشین بریم مهم نیس،نشست توماشین دست پیش گرفتن ک تو نفهمی این چ حرفیه ،منم گفتم اشکالی نداره خدابزرگه ،هیچی دیگ نتونتم بگم خیلی دلم شکست پیش من داشت امار میداد ب دختره ،خیلی بغض دارم خیلی تحقیرشدم ینی انقد بی ارزشم من

باید همون دوزاده می‌خوابیدم من 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

همون موقعه که داشت میگفت از حقوق دختره، قشنگ باسرسنگینی میگفتی به ماچه ربطی داره عزیزم .بعدم اخم میک ...

ی جوری هول شده بود‌جو گیرحرف میزد حتی دختره هم گفت چرا شما مشکوک و پریشونیییی

تلافی کن وانمود کن تو هم راحتی با مردها رفتی جایی مغازه ای چیزی پسر جوان خوش استایلی دیدی اومدنی بیرون وقتی تنها بودین بگو از پسره خیلی خوشم اومد مثلا برای فلانی لقمش بگیریم؟برای ی دختر از فامیل خودت 

اگرم پرید بهت فرتی لو ندیا بگی تلافی فلان کارت فقط وانمود کن که از ته دلت از پسره خوشت اومده و نمیخوای از دست بره و میخوای برای یکی از دخترای فامیل جورش کنی

بعد ها هم اگر تو فامیلتون خواست بی ابروت کنه بگه فلان کردی تو خفا بهشون  بگو نه  اینو ب تلافی فلان کارش کردم تازه من جلوی اوک اقا چیزی نگفتم اما شوهرم جلو دختر مغازه دار چرت و پرت گفت و هول بازی دراورد

یه مدتی بهش محل نزار.تو هر فرصتی هم کار بدش رو به روش بیار یه جوری که احساس گناه وتحقیر شدن بکنه

بااین کاری ک کرد من تحقیر شدم ،باردارم دلم میخاد فقط گریه کنم خیلی بهم ریختم