2777
2789
عنوان

چاق نمیشم

334 بازدید | 56 پست

دوستان،من رفتم دکتر تغذیه چون خیلی لاغرم،بهم قرص گین آپ رو پیشنهاد داد و گفت ک حتما یه عطاری برم که معرفی کرد اصلشو داره،بنظرتون ریسکه که استفاده کنم؟

چون من قبلا این قرص روخوردم تاثیر منفی روی بدنم داشت

اما الان دکتر خودشون پیشنهاد دادن که اصله و از ترکیه وارد میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تا جایی که شنیدم این قرصای گین آپ همشون توش از قرص دگزامتازون استفاده شده و ب شدت مضره من استفاده کردم هم گین آپ هم پودر چاقی چاق شدم اما خب استخونام آسیب دیده فکر کنم چون ب شدت درد میکنن و صدا میدن دیگه قطعش کردم بازم دارم لاغر میشم😔😔😔 نمی‌دونم چکار کنم لاغری خیلی زشته خیلی

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من تو مکمل ها ترجیح میدم تولید داخلی و داروخانه ای باشه هیچ جوره نمیشه به مثلا وارداتی اینا اعتماد کرد ممکنه تو کارگاه زیرزمینی ممکنه فاسد یا هر چی باشه دیگه نهایتا خارجی خواستی حتما لیبل و اون کد مخصوص پیامکی رو چک کن از مبدا رسمی وارد شده باشه

چه عجیب بوده دکترهدکترایی که ما تا حالا رفتیم همه میگن برین از داروخانه دارو بگیرین نه عطاری

نمیدونم،ولی چون هیچ جوره چاق نمیشم این پیشنهاد رو دادن،یا اینکه گفت اگه کسیو از ترکیه داری بگو از اونجا برات بیاره

عزیزم تا جایی که شنیدم این قرصای گین آپ همشون توش از قرص دگزامتازون استفاده شده و ب شدت مضره من استف ...

من انواع قرص رو استفاده کردم باز لاغر شدم،دیگه دارم دیوونه میشم اصلا از هیکل خودم خوشم نمیاد

من تو مکمل ها ترجیح میدم تولید داخلی و داروخانه ای باشه هیچ جوره نمیشه به مثلا وارداتی اینا اعتماد ک ...

اره،اما اگه یه جایی بود ک مستقیم از خود ترکیه میشد سفارش داد عالی بود