خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
به نظر من که طب سنتی کار میکنم شما نیاز داری که خشکی و احتمالا سردی بدنت سودا یا صفرای غالب رو درمان و پاکسازی کنی تا بدنت جون بگیره
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه
شما معدت سرد شده ناشتا آب جوش یا عرق نعنا بخور. بعد غذا دمنوش زیره بخور وسط غذا مایعات نخور ماست و چیزای سرد و نفاخ کمتر کن، شب زود بخواب و استرس نداشته باش اگه خواستی دقیقتر بگمو درمان کنی عکس زبانتو برام بفرست
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه
دقیق گفتی اتفاقاسردیه معده دارم بیشتر از لحاظ غذایی پرهیز نکنم اذیتم میکنه
عکس زبان بدی قشنگ مشکلات دیگه رو هم میفهمم و برای درمانم خواستی با پاکسازی و اصلاح مزاج کمکت میکنم خوب بشی
ممنون یه دکتر طب سنتی دید زبونموگفت نفخم زیاده سردیه معده دارمو کبدمم جربه ولی سونو گفت کبدم سالمه!ش ...
بله خوبه
اگه گرگرفتگی مورچه روی، گزگزو خواب رفتن دست و پا داری بله کبدتون داره شروع به چرب شدن میکنه ولی چون هنوز کامل چرب نشده سونو نشون نمیده و چن ماه بعد برید سونو نشون میده
خوبیه زبانشناسی همینه که از چند ماه جلوتر میشه فهمید بدن چه مشکلاتی براش پیش میاد یه جورایی علمپیشگوییه
ممنون یه دکتر طب سنتی دید زبونموگفت نفخم زیاده سردیه معده دارمو کبدمم جربه ولی سونو گفت کبدم سالمه!ش ...
بارهنگ یک قاشق با یه لیوان عرق نعنا، اگه یبوست داری نصف عرق نعنا نصف گلاب پنج دقیقه بجوشون با عسل شیرین کن بخور
ممنون از لطفتون و وقتتون که گذاشتین برامحتما انجام میدم آره گاهی یبوست دارم چون روده تحریک پذیر دارم
پاکسازی انجام بدین خوب میشه