2777
2789
عنوان

چاق نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 56 پست

من با قد ۱۶۷

۴۸ کیلو ام

من چی بگم پس😂

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من که طب سنتی کار میکنم شما نیاز داری که خشکی و احتمالا سردی بدنت سودا یا صفرای غالب رو درمان و پاکسازی کنی تا بدنت جون بگیره 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

من ۴۸ کیلو بوم با پودر گین آپ چاق شدم بدون باز گشت اگه از این چیزا می‌ترسی بخوری شبا بستی بخور بعد شام بلافاصله 

گوشت و برنج هروز بخوربرای اشتهاآور هم قرص شیکوریدین گیاهی خوبه

لطفا به من میگی واس درمان اسید معده زیاد چی خوبه؟

شما معدت سرد شده
ناشتا آب جوش یا عرق نعنا بخور.
بعد غذا دمنوش زیره بخور
وسط غذا مایعات نخور
ماست و چیزای سرد و نفاخ کمتر کن، شب زود بخواب و استرس نداشته باش
اگه خواستی دقیق‌تر بگمو درمان کنی عکس زبانتو برام  بفرست

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

شما معدت سرد شدهناشتا آب جوش یا عرق نعنا بخور.بعد غذا دمنوش زیره بخوروسط غذا مایعات نخورماست و چیزای ...

دقیق گفتی اتفاقا

سردیه معده دارم 

بیشتر از لحاظ غذایی پرهیز نکنم اذیتم میکنه 

دقیق گفتی اتفاقاسردیه معده دارم بیشتر از لحاظ غذایی پرهیز نکنم اذیتم میکنه

عکس زبان بدی قشنگ مشکلات دیگه رو هم میفهمم و برای درمانم خواستی با پاکسازی و اصلاح مزاج کمکت میکنم خوب بشی

عکس زبان بدی قشنگ مشکلات دیگه رو هم میفهمم و برای درمانم خواستی با پاکسازی و اصلاح مزاج کمکت میکنم خ ...

ممنون 

یه دکتر طب سنتی دید زبونمو

گفت نفخم زیاده سردیه معده دارم

و کبدمم جربه ولی سونو گفت کبدم سالمه!

شیرین بیان واسه معده خوبه؟

یاعرقش؟

ممنون یه دکتر طب سنتی دید زبونموگفت نفخم زیاده سردیه معده دارمو کبدمم جربه ولی سونو گفت کبدم سالمه!ش ...

بله خوبه

اگه گرگرفتگی مورچه روی، گزگزو خواب رفتن دست و پا داری بله کبدتون داره شروع به چرب شدن میکنه ولی چون هنوز کامل چرب نشده سونو نشون نمی‌ده و چن ماه بعد برید سونو نشون میده

خوبیه زبانشناسی همینه که از چند ماه جلوتر میشه فهمید بدن چه مشکلاتی براش پیش میاد یه جورایی علم‌پیشگوییه

ممنون یه دکتر طب سنتی دید زبونموگفت نفخم زیاده سردیه معده دارمو کبدمم جربه ولی سونو گفت کبدم سالمه!ش ...

بارهنگ یک قاشق با یه لیوان عرق نعنا، اگه یبوست داری نصف عرق نعنا نصف گلاب پنج دقیقه بجوشون با عسل شیرین کن بخور

بارهنگ یک قاشق با یه لیوان عرق نعنا، اگه یبوست داری نصف عرق نعنا نصف گلاب پنج دقیقه بجوشون با عسل شی ...

ممنون از لطفتون و وقتتون که گذاشتین برام

حتما انجام میدم 

آره گاهی یبوست دارم چون روده تحریک پذیر دارم

ممنون از لطفتون و وقتتون که گذاشتین برامحتما انجام میدم آره گاهی یبوست دارم چون روده تحریک پذیر دارم

پاکسازی انجام بدین خوب میشه