2777
2789
عنوان

چاق نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 56 پست
من انواع قرص رو استفاده کردم باز لاغر شدم،دیگه دارم دیوونه میشم اصلا از هیکل خودم خوشم نمیاد

منم مثه توام از هیکل خودم خوشم نمیاد نمی‌دونم چکار کنم🥲💔

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج کن چاق میشی

عزیزم این برا همه یکسان نیست کسایی ک لاغری ژنتیکی دارن مثه منو استارتر هیچوقت بعد ازدواج هم چاق نمیشن من با وجود ازدواج و بچه دار شدنم همونم ک هستم با ۱۷۳ قد وزنم نهایتش ۵۵ کیلو باشه 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من انواع قرص رو استفاده کردم باز لاغر شدم،دیگه دارم دیوونه میشم اصلا از هیکل خودم خوشم نمیاد

معجون بو علی سینا بخور صد در صد چاق میشی

منم مثه تو بودم

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

پس همدردیم😔

قد و وزنت چنده 

من قدم ۱۷۳ وزن واقعی خودم نهایتاً ۵۵

وقتی پودرو خوردم تا ۸۵ هم رفتم اما اصلا بد شکل نبود هیکلم فقط چون شکم آورده بودم تو ذوق میزد وگرنه همه جام عالی شده بود اگه شکم و نداشتم 

الان روز ب روز دارم لاغرتر میشم فکر کنم ۶۸ شده باشم کم کم برمی‌گردم ب حالت اول خودم با استخوانای داغون شده😔😔

معجون بو علی سینا بخور صد در صد چاق میشیمنم مثه تو بودم

عزیزم مطمنی توش کورتون نمیریزن من پودر چاقی از عطاری گرفتم یکسال خوردم استخوانام نابود شده میگن کورتون استخوانو سیاه می‌کنه و پوک و اخرشم نابودش می‌کنه 

می‌خوام ی راه بدون بازگشت و بی ضرر پیدا کنم چون واقعا لاغریم تو ذوق میزنه قد بلند و لاغر💔🥲

قد و وزنت چنده من قدم ۱۷۳ وزن واقعی خودم نهایتاً ۵۵وقتی پودرو خوردم تا ۸۵ هم رفتم اما اصلا بد شکل نب ...

من قدم 157وزنم 42،منم مث شما قرص خوردم تا حدود 60رفتم،اما همینکه قطش کردم روز ب روز لاغرترشدم

من قدم 157وزنم 42،منم مث شما قرص خوردم تا حدود 60رفتم،اما همینکه قطش کردم روز ب روز لاغرترشدم

اره توام وزنت کمه

کورتون نداره؟شما هم قرص های دیگه رو امتحان کردین؟

گین آپ امتحان کردم و پودر جوانه گندم

ترکیباتش که سه شیره کنجد تخم گشنیز عرق یونجه نوشته .نمیدونم کورتون داره یا نه

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

عزیزم مطمنی توش کورتون نمیریزن من پودر چاقی از عطاری گرفتم یکسال خوردم استخوانام نابود شده میگن کورت ...

عزیز من‌نمیدونم کورتون داره یا نه

من یه قوطی گرفتم نصفشو خوردم و به وزنی که میخواستم رسیدم بعدم که نخوردم بازگشت نداشت